http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/21898289.asp
duymayan kalmamıştır heralde ama yine de ekleyelim. Vatana millete hayırlı olsun.
duymayan kalmamıştır heralde ama yine de ekleyelim. Vatana millete hayırlı olsun.
hocam bir yerden başlamak lazım,metex1234' Alıntı::alkis: arkadaşım türkiye tank yapmış tırt ulan adamlar bu ozellıkte bı tank 1964 de üretiyodu.. hemde elektronik tasarımı israilden kopya .... f22 demiyorum ama bi f16 yapmak lazımmmm.....
:+1:celikumit' Alıntı:hocam bir yerden başlamak lazım,metex1234' Alıntı::alkis: arkadaşım türkiye tank yapmış tırt ulan adamlar bu ozellıkte bı tank 1964 de üretiyodu.. hemde elektronik tasarımı israilden kopya .... f22 demiyorum ama bi f16 yapmak lazımmmm.....
elbette ilk yapılan dünya harikası olmayacak,
olumlu bir gelişme kullandığımız her şeyi dışardan almaktansa bir civatasını bile üretmek bir aşamadır.
Niye ki sen tank mühendisimisin? veya Altay tankı için proje grubundamısın ki 1964 model olduğunu biliyorsun.?metex1234' Alıntı::alkis: arkadaşım türkiye tank yapmış tırt ulan adamlar bu ozellıkte bı tank 1964 de üretiyodu.. hemde elektronik tasarımı israilden kopya .... f22 demiyorum ama bi f16 yapmak lazımmmm.....
CadCam67' Alıntı:Niye ki sen tank mühendisimisin? veya Altay tankı için proje grubundamısın ki 1964 model olduğunu biliyorsun.?metex1234' Alıntı::alkis: arkadaşım türkiye tank yapmış tırt ulan adamlar bu ozellıkte bı tank 1964 de üretiyodu.. hemde elektronik tasarımı israilden kopya .... f22 demiyorum ama bi f16 yapmak lazımmmm.....
nisay' Alıntı:Budamı gol değil hakim bey...![]()
nisay' Alıntı:foruma bu konularda yazı yazmadım hiç ama (siyasi konularda) bu konudaki bazı yorumları okuyunca rahmetli Sadri Alışık aklıma geldi.
Budamı gol değil hakim bey...
Arkadaşlar sevmediğiniz kişiler şuan yönetimde olabilir fakat yaptıkları güzel işlerede ses çıkarmayın bari. Alkışlayın demiyorum. Ses çıkarmayın lütfen.
Ne diyorsun ne damızlığı ne tohumu ne hükümetçisi WHATobsearchverim' Alıntı:nisay' Alıntı:foruma bu konularda yazı yazmadım hiç ama (siyasi konularda) bu konudaki bazı yorumları okuyunca rahmetli Sadri Alışık aklıma geldi.
Arkadaşlar sevmediğiniz kişiler şuan yönetimde olabilir fakat yaptıkları güzel işlerede ses çıkarmayın bari. Alkışlayın demiyorum. Ses çıkarmayın lütfen.
Milli tohumluk, milli damızlık vs. vs. ile başlayan adımlar da gol değil miydi?
Siz o zaman ne düşündünüz? Fikirleriniz neydi? Golü saydınız mı o dönemde, yoksa ofsayt mı dediniz?
Tohumluk ve damızlık(yediklerinizin) ÇAKMA-MONTAJ sanayisinden daha az önemli olmadığını göreceksiniz.
hakanotuken' Alıntı:Ne diyorsun ne damızlığı ne tohumu ne hükümetçisi WHATobsearchverim' Alıntı:nisay' Alıntı:foruma bu konularda yazı yazmadım hiç ama (siyasi konularda) bu konudaki bazı yorumları okuyunca rahmetli Sadri Alışık aklıma geldi.
Milli tohumluk, milli damızlık vs. vs. ile başlayan adımlar da gol değil miydi?
Siz o zaman ne düşündünüz? Fikirleriniz neydi? Golü saydınız mı o dönemde, yoksa ofsayt mı dediniz?
Tohumluk ve damızlık(yediklerinizin) ÇAKMA-MONTAJ sanayisinden daha az önemli olmadığını göreceksiniz.