Müdür yardımcımıza ilettim durumu. O yaptığı görüşmeler sonucu düzeltti. Ama 18 saat değil 15 saat olarak düzeltti.sizin için modülden yeniden hesaplama yaptıracak idareniz.
Müdür yardımcımıza ilettim durumu. O yaptığı görüşmeler sonucu düzeltti. Ama 18 saat değil 15 saat olarak düzeltti.sizin için modülden yeniden hesaplama yaptıracak idareniz.
Milli Eğitim Bakanımız sayın Habib Ocak 15 saat diye açıkladı hocam. O ne derse o yapılır.Müdür yardımcımıza ilettim durumu. O yaptığı görüşmeler sonucu düzeltti. Ama 18 saat değil 15 saat olarak düzeltti.
Zaten 15 saat olarak girilecekMüdür yardımcımıza ilettim durumu. O yaptığı görüşmeler sonucu düzeltti. Ama 18 saat değil 15 saat olarak düzeltti.
Hocam bu geçen sefer yaptığımız gibi sürekli tıklama yapılması gereken bir eğitim mi acaba. Nasıl olduğu hakkında bir bilgi var mı, süresi uzun değildir umarım
YİNE SCORM TABANLI BİR EĞİTİM. SORU CEVAP OLACAKTIR.Hocam bu geçen sefer yaptığımız gibi sürekli tıklama yapılması gereken bir eğitim mi acaba. Nasıl olduğu hakkında bir bilgi var mı, süresi uzun değildir umarım
Hocam bu geçen sefer yaptığımız gibi sürekli tıklama yapılması gereken bir eğitim mi acaba. Nasıl olduğu hakkında bir bilgi var mı, süresi uzun değildir umarım