çalışıyor mu güzelteşekkürler hocam
çalışıyor mu güzelteşekkürler hocam
Tıklamalı kısımlarda 16x çalışıyor hocam.Hemen ileri butonu geliyor.Son modüldeki uzun videolarda 16x çalışmıyor 2x çalışıyor.çalışıyor mu güzel
İlk modül hariç kaç modül yapmak gerekiyor. Tek modül yapmak yeterli mi
Paylaşıldı önceki sayfalarda. Chrome Global speed eklentisi ile tıklamalı kursları 16x, yeşil vatan seminerini 2x hızında izleyebilirsiniz.Yok mu bir babayiğit bu videoları direkt ilerletecek bir program yazacak? Yok google da görsel arama yok bilmem ne saçma sapan bilinen şeyleri dinlemek istemiyoruz.
Sistem anlarsa hakkınızda soruşturma açılırYok mu bir babayiğit bu videoları direkt ilerletecek bir program yazacak? Yok google da görsel arama yok bilmem ne saçma sapan bilinen şeyleri dinlemek istemiyoruz.
hocam yapay zekalı bir program yapıp aha şu ekrandakileri izle tıkla demek lazım.Yok mu bir babayiğit bu videoları direkt ilerletecek bir program yazacak? Yok google da görsel arama yok bilmem ne saçma sapan bilinen şeyleri dinlemek istemiyoruz.
Sistem anlarsa hakkınızda soruşturma açılır

Kuzey Kore sandınız hocam herhalde burayı. Ya da öyle olmasını istiyorsunuz. Ne soruşturması ya. Sanki faiz yeyip tefecilik yapıyoruz, ne bileyim devleti soyuyoruz gibi oldu olacak sallandıralım bir kaçımızı herkes hizaya girsin.Ne soruşturması bunu yapan babayiğidi bi dahaki çevrimiçi seminer için yeğiteke alırlar.Sistem anlarsa hakkınızda soruşturma açılır
hocam hızlı ilerliyor ama ilerle butonu aktif olunca yani video bitince ilerle butonuna basıyorum ilerlemiyor. ilerle butonu tepki vermiyor. ben salagim galiba herkes çalışıyor dediğine göre. yok yok ben kesin salagim bu seminer bana bunu öğretti.Paylaşıldı önceki sayfalarda. Chrome Global speed eklentisi ile tıklamalı kursları 16x, yeşil vatan seminerini 2x hızında izleyebilirsiniz.
MEB fark edip engellemiştir belki. Bir sonraki videoya otomatik geçen tampermonkey scriptleri de çalışmıyor artık. Önceden çalışıyordu.hocam hızlı ilerliyor ama ilerle butonu aktif olunca yani video bitince ilerle butonuna basıyorum ilerlemiyor. ilerle butonu tepki vermiyor. ben salagim galiba herkes çalışıyor dediğine göre. yok yok ben kesin salagim bu seminer bana bunu öğretti.
Edge e chrome eklenti kurulabiliyor bide onu deneyin. Chrome çerezler sorun yaratıyor olabilir. Ha birde adblock vs. Açıksa hiç çalışmaz onları kapatınhocam hızlı ilerliyor ama ilerle butonu aktif olunca yani video bitince ilerle butonuna basıyorum ilerlemiyor. ilerle butonu tepki vermiyor. ben salagim galiba herkes çalışıyor dediğine göre. yok yok ben kesin salagim bu seminer bana bunu öğretti.
2x te sorun olmadığını yazmışlardı. Ben de 2x izledim. Sorun yaşamadım.Yeni başladım izlemeye, şuan yeşil vatan konusunda global speed çalışıyor ancak video bitince ileriki bölüme geçemiyor. Var mı bu sorunu yaşayan ve çözebilen?