Mesleki çalışmalar - seminer dönem

Kodla Büyü
İlk modül hariç kaç modül yapmak gerekiyor. Tek modül yapmak yeterli mi

Şunlar tamamlanmalı:

Screenshot_20251113_140419_Chrome.webp

Yok mu bir babayiğit bu videoları direkt ilerletecek bir program yazacak? Yok google da görsel arama yok bilmem ne saçma sapan bilinen şeyleri dinlemek istemiyoruz.

Aile ile ilgili ilk videoyu bitirdiğim halde, yeşil tik atıp diğer videoya geçmeme izin vermedi. Bir diğer gariplik de, videonun 15 küsur dakika olduğu belirtilmiş ama; 11 küsur dakikada video bitiyor. Alttaki çubukta bitmemiş gözüküyor. Bekliyorum kursör hiç ilerlemiyor. İlginç...!???

Yok mu bir babayiğit bu videoları direkt ilerletecek bir program yazacak? Yok google da görsel arama yok bilmem ne saçma sapan bilinen şeyleri dinlemek istemiyoruz.
Paylaşıldı önceki sayfalarda. Chrome Global speed eklentisi ile tıklamalı kursları 16x, yeşil vatan seminerini 2x hızında izleyebilirsiniz.

hocam yapay zekalı bir program yapıp aha şu ekrandakileri izle tıkla demek lazım.
Sistem anlarsa hakkınızda soruşturma açılır
🤣🤣🤣🤣 Kuzey Kore sandınız hocam herhalde burayı. Ya da öyle olmasını istiyorsunuz. Ne soruşturması ya. Sanki faiz yeyip tefecilik yapıyoruz, ne bileyim devleti soyuyoruz gibi oldu olacak sallandıralım bir kaçımızı herkes hizaya girsin.

Paylaşıldı önceki sayfalarda. Chrome Global speed eklentisi ile tıklamalı kursları 16x, yeşil vatan seminerini 2x hızında izleyebilirsiniz.
hocam hızlı ilerliyor ama ilerle butonu aktif olunca yani video bitince ilerle butonuna basıyorum ilerlemiyor. ilerle butonu tepki vermiyor. ben salagim galiba herkes çalışıyor dediğine göre. yok yok ben kesin salagim bu seminer bana bunu öğretti.

hocam hızlı ilerliyor ama ilerle butonu aktif olunca yani video bitince ilerle butonuna basıyorum ilerlemiyor. ilerle butonu tepki vermiyor. ben salagim galiba herkes çalışıyor dediğine göre. yok yok ben kesin salagim bu seminer bana bunu öğretti.
MEB fark edip engellemiştir belki. Bir sonraki videoya otomatik geçen tampermonkey scriptleri de çalışmıyor artık. Önceden çalışıyordu.
Biz bu şekilde (global speed uzantısı ile ) ilerletip geçtik. Belki size özel bir sorun vardır. Bilemiyorum.

Edge e chrome eklenti kurulabiliyor bide onu deneyin. Chrome çerezler sorun yaratıyor olabilir. Ha birde adblock vs. Açıksa hiç çalışmaz onları kapatın

Yeni başladım izlemeye, şuan yeşil vatan konusunda global speed çalışıyor ancak video bitince ileriki bölüme geçemiyor. Var mı bu sorunu yaşayan ve çözebilen?

ilksms
Geri