Mesleki çalışmalar - seminer dönem

Kodla Büyü
Aynen bizde hata var. Biz suçluyuz.!!!!
Hocam sonucta meb de bir seyler yapmaya calisan bir suru meslektasimiz var, sadece olayı yoneticelere indirgeyip istemesuk, suclu kim moduna girmeyin, bence dusunce guzel, ama modul 1 ve 2 yeterli, vazi icerikler gereksiz, tarihce falan neden veriyorsun! uzaktan online yerine bu uygulamalar yuzyuze uygulamali olmaliydi, akademilerin amaci bu.

Gazeteciler de ÖBA'da yaşanan sorunları paylaşmaya başladı:

Screenshot_20251111_223506_X.webp

Hocam sonucta meb de bir seyler yapmaya calisan bir suru meslektasimiz var, sadece olayı yoneticelere indirgeyip istemesuk, suclu kim moduna girmeyin, bence dusunce guzel, ama modul 1 ve 2 yeterli, vazi icerikler gereksiz, tarihce falan neden veriyorsun! uzaktan online yerine bu uygulamalar yuzyuze uygulamali olmaliydi, akademilerin amaci bu.
Siz de suçu sadece öğretmende buluyor gibi yazmışsınız önceki mesajınızda. Bundan da kaynaklanıyor deseniz cevap yazmazdım.

bunu yazmak için mi üye oldun hocam !!! elimize yüzümüze bulaştırdık diyemiyormusun, 2 gündür geceli gündüzlü girmeye çalışıyorum, benim yapacak başka işim yok mu Allasen ya, Biz yapsak bunu bize sürecek yer ararlar, hiç kimse çalışmamış ki böyle oluyor kim çalışıyor altı üstü basit bi flash uygulamasıyla eş değer yaptıkları ki onu da yapamamışlar

İnsanı sinir strese sokmak için bilerek mi böyle hazırlamışlar? İşi gücü bırakıp "Sayfa Yenile, Sayaf kapat aç, en başa dön..." :mad:

• Beğen
Tepkiler: vgm
Yani söylemeyeyim diyorum ama bu aile okul ve etkileşim videolarındaki anasinifi ogretmeni hanımefendinin anılarını biz niye dinliyoruz hem de 19 buçuk dakika boyunca. İstesek instagramindaki 4 içerikle ne anlatmaya çalıştığını anlayabiliriz bence. 4m takipçisi olmak bütün öğretmenlere seslenecek yetkinlikte olduğuna ikna etmiş olabilir bakanlığı tabii.

Yani söylemeyeyim diyorum ama bu aile okul ve etkileşim videolarındaki anasinifi ogretmeni hanımefendinin anılarını biz niye dinliyoruz hem de 19 buçuk dakika boyunca. İstesek instagramindaki 4 içerikle ne anlatmaya çalıştığını anlayabiliriz bence. 4m takipçisi olmak bütün öğretmenlere seslenecek yetkinlikte olduğuna ikna etmiş olabilir bakanlığı tabii.
kadın hem güzel hemde güzel anlatıyor ama 👌

ilksms
Geri