aynen bende öyle biliyorumdengem' Alıntı:benim bildiğim bilişim bölümü olan meslek liselerine BTR görevlendirmesi yapılmıyor.. Burada yapılmadı. Sanırım tahtalar bilişim bölümü alan şefi ve diğer atel.-lab. şeflerine ihale edildi. Tahtalarla uğraşmak gerçekten zor. Özetle sayın şefim tahtalara size emanet gibi gözüküyor..
egunay' Alıntı:Müdüre niye soruyon hocam. Bu senin işin değil. Kendi atelyesinde tahta olan şef bu tahtadan sorumlu tutulabilir sadece. Alan şefi ise hiçbir tahtadan sorumlu tutulamaz.
Görevi kabul etmeyin. Zorla verirlerse savsaklayin. Eğer bu işleri alan sefleri atelye sefleri yapmazsa meslek liseleri de btr kapsamına alınır. Zaten bi şef tahtalar ile ilgilenecek zamanda bulamaz. 6 saatte olacak is değil.
Zaten ortaokulda ders az, en azından btr olmak isteyenlere görev çıkar.
egunay' Alıntı:Hep iyi niyetliyiz o yüzden kaybediyoruz.
Dersiniz varken kesinlikle dersi bırakıp başka yerlerde tahta ile uğraşmayın. Dersi olan öğrenciye de ders zamanı tahta için görev vermeyin. Bunu yaparsanız ikide bir nöbetçi öğrenci gelir sizi veya ilgilenecek öğrenciyi çağırır durur. Nasıl başlarsanız öyle gider. Şeflik saatlerinde, şeflik görevlerinden zaman artarsa elbette ilgilenebilirsiniz. Ama bu işin sizinle yürümeyeceğini herkes bilmeli ki prosedüre uygun davranılsın BTR görevlendirilsin. Müdürünüze iletin bu olay için BTR görevlendirmesi talep etsin.
darısı başımızasehzade84' Alıntı:Dün konuştum müdür beyle BTR talebinde bulunacağını söyledi. Tavsiyem diğer meslek lisesindeki arkadaşlar da böyle yapsınlar.
sehzade84' Alıntı:Dün konuştum müdür beyle BTR talebinde bulunacağını söyledi. Tavsiyem diğer meslek lisesindeki arkadaşlar da böyle yapsınlar.
tnrsrc' Alıntı:sehzade84' Alıntı:Dün konuştum müdür beyle BTR talebinde bulunacağını söyledi. Tavsiyem diğer meslek lisesindeki arkadaşlar da böyle yapsınlar.
sehzade84 Hocam sonuç ne oldu?
ferdi' Alıntı:BTR görevlendirilmesi yapılması gerekir.3308 sayılı yasada, alan ve atelye şeflerin görevleri arasında değil unutmayalım.
sehzade84' Alıntı:hocam en son resmi yazı geldi. en az 3 bilişim öğretmeni olan okula btr görevlendirmesi yapılmıyormuş. bizim başımıza kaldı yani yine.
DaMieN' Alıntı:sehzade84' Alıntı:hocam en son resmi yazı geldi. en az 3 bilişim öğretmeni olan okula btr görevlendirmesi yapılmıyormuş. bizim başımıza kaldı yani yine.
Hocam o yazıyı görmek mümkün müdür? Müsait olduğunuzda buraya atar mısınız?
sehzade84' Alıntı:DaMieN' Alıntı:sehzade84' Alıntı:hocam en son resmi yazı geldi. en az 3 bilişim öğretmeni olan okula btr görevlendirmesi yapılmıyormuş. bizim başımıza kaldı yani yine.
Hocam o yazıyı görmek mümkün müdür? Müsait olduğunuzda buraya atar mısınız?
hocam yazıyı bizzat görmedim. müdür bey böyle olduğunu söyledi. pazartesi sorarım kendisine.