halisserhat
Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar. Meslek Lisesinde çalışan Teknik Öğretmenlere de tablet verecekler mi? Vermeleri gerekiyor mu? Bilgisi olan ya da tabletini alan var mı?
Mutef_bk' Alıntı:çok programlı lisedeyim, bilgisayar bölümü labında doğru düzgün çalışan bilgisayar yok. okulun ilk açıldığı zamanlardan kalma 7-8 yıllık 10-15 tane bilgisayar var. onlarda bi kafta çalışıyo bi hafta arızalı falan. sınıflar 25-30 kişi. visual studio programını zorla çalıştırıyoruz
bence tabletten önce şu labdaki tarihi eser bilgisayarları değiştirseler daha makbule geçer.
halisserhat' Alıntı:ben ne sordum konuyu nereye götürdünüz: ) helal size : )
Internet' Alıntı:Mutef_bk' Alıntı:çok programlı lisedeyim, bilgisayar bölümü labında doğru düzgün çalışan bilgisayar yok. okulun ilk açıldığı zamanlardan kalma 7-8 yıllık 10-15 tane bilgisayar var. onlarda bi kafta çalışıyo bi hafta arızalı falan. sınıflar 25-30 kişi. visual studio programını zorla çalıştırıyoruz
bence tabletten önce şu labdaki tarihi eser bilgisayarları değiştirseler daha makbule geçer.
sen yenisin galiba, Burası Türkiye...
ben 7 yıldır ÇPL de çalışıyorum, alış ...
gökalp' Alıntı:Internet' Alıntı:Mutef_bk' Alıntı:çok programlı lisedeyim, bilgisayar bölümü labında doğru düzgün çalışan bilgisayar yok. okulun ilk açıldığı zamanlardan kalma 7-8 yıllık 10-15 tane bilgisayar var. onlarda bi kafta çalışıyo bi hafta arızalı falan. sınıflar 25-30 kişi. visual studio programını zorla çalıştırıyoruz
Neden alışmak zorundayız orasını anlamadım.
Internet' Alıntı:gökalp' Alıntı:Internet' Alıntı:Mutef_bk' Alıntı:çok programlı lisedeyim, bilgisayar bölümü labında doğru düzgün çalışan bilgisayar yok. okulun ilk açıldığı zamanlardan kalma 7-8 yıllık 10-15 tane bilgisayar var. onlarda bi kafta çalışıyo bi hafta arızalı falan. sınıflar 25-30 kişi. visual studio programını zorla çalıştırıyoruz
diye bir soru sormuşsun...
bilmem alış işte, beni düşündürme şimdi aç karnına![]()
gökalp' Alıntı:Internet' Alıntı:gökalp' Alıntı:Internet' Alıntı:Mutef_bk' Alıntı:çok programlı lisedeyim, bilgisayar bölümü labında doğru düzgün çalışan bilgisayar yok. okulun ilk açıldığı zamanlardan kalma 7-8 yıllık 10-15 tane bilgisayar var. onlarda bi kafta çalışıyo bi hafta arızalı falan. sınıflar 25-30 kişi. visual studio programını zorla çalıştırıyoruz
diye bir soru sormuşsun...
bilmem alış işte, beni düşündürme şimdi aç karnına![]()
Bence sende aç karnına mesaj yazma![]()
gökalp' Alıntı:Sayın Internet hocam benim söylediklerim çok açıktı ama neyse...
Verdiğin örnekte keskelalaka olmuş...
Biz yeter ki çalışalım hocam, herşeyi başarabiliriz...
Internet' Alıntı:gökalp' Alıntı:Sayın Internet hocam benim söylediklerim çok açıktı ama neyse...
Verdiğin örnekte keskelalaka olmuş...
Biz yeter ki çalışalım hocam, herşeyi başarabiliriz...
öyle yapıyorum zaten, bir bölümü iyileştirme adına, dal açıyorum, bağış topluyorum,
okulda ilk defa tam gün yam yıl yaptıran dilekçeyi ben yazdırdım, yani tam meslek lisesi olma meselesini. kurs açtım, şuan da kursu devam ettiren bir öğretmenim var, ilerde sürekli F klavvye eğitimleri de vermek gibi planlarım var. (tablete hala karşıtım)) )
şükür iyiyiz de...
ayrıca seneye ikinci laboratuarı da açmak isteğim var bağışlar ile (10 +1 olarak)
ama gerçeklere de kör değilim. biz kenarda köhne bir yeriz. merkez değiliz.