ferdierdem55' Alıntı:Ben herşeyi bildiğimi iddia etmedim. Aktif sen li arkadaşlarla net olarak uğraşıyorlar. Benim sendikam işlwnmemiş 1 yıldır ve bana takmamışlar o yüzden. Bir gün başınıza böyle bir haksızlık geldiğinde ne demek istediğimi anlarsınız. Bu devran elbet dönecek.AlimertX' Alıntı:ferdierdem55' Alıntı:sendikası mebbise işlenmemiştir hocam. Benimkini işlememişler. Bana görev verdiler. Eşiminki işlenmiş ona vermediler.AlimertX' Alıntı:anb' Alıntı:hocam benide görevlendirmediler.
şöyle bir oyun yaptılar
benim okuluma benden başka hiç başvuran olmadı. ama sendikadan dolayı yukarıdaki onay vermiyormuş.
ne yapın ne yapın bu isimleri eleyin diye. benim gibi 7 kişi sanırım eşinizde var. benim yerime geçmiş tarihli ekimin 27sinde başka bir arkadaşa başvuru yaptırdılar. ve benide elediler.
Rabbim yapılan buhukuksuzlukları görüyor.
Rabbim bildiği gibi yapsın.
hani adalet vardı hak vardı hukukun üstünlüğü vardı.
hakkımı helal etmiyorum.
Hocam kim söyledi size sendikadan olduğunu bildiğiniz kesin bir şey mi var yoksa uydurdunuz mu ?
Benim ilçemde kesin olarak bildiğim 2 tane eğitim-sen'li hoca bilgisayar öğretmeni olmamasına rağmen görevlendirildi... sizin Tezinize göre bu nasıl oldu o zaman ?
Olur mu hocam yapmayın bir siz değilsiniz herşeyi bilen ... Bahsettiğim kişilerin emekliliği geldi ve en az 10-15 yıldır bu sendikadalar.. İşlenmeme gibi bir ihtimal yok
Başıma çok haksızlıklar geldi hocam... ama hiçbirinde "Bu devran elbet dönecek" gibi cümleler kurmadım kurmamda Gerekli girişimlerde bulunur sonuç alamazsam Allah'a havale eder geçerim...
Devran dönünce sizde aynısını yapacaksanız sizin şu anki yöneticilerden siyasilerden farkınız ne olacak ?
Neyse uzatmaya gerek yok dediğim gibi sadece AES'lilere böyle bir ayrım yapıldıysa bu kararı verenler çok büyük yanlış yapıyor...