Mersin BTR Görevlendirmesinde Haksızlık

Kodla Büyü
ferdierdem55' Alıntı:
AlimertX' Alıntı:
ferdierdem55' Alıntı:
AlimertX' Alıntı:
anb' Alıntı:
hocam benide görevlendirmediler.
şöyle bir oyun yaptılar
benim okuluma benden başka hiç başvuran olmadı. ama sendikadan dolayı yukarıdaki onay vermiyormuş.
ne yapın ne yapın bu isimleri eleyin diye. benim gibi 7 kişi sanırım eşinizde var. benim yerime geçmiş tarihli ekimin 27sinde başka bir arkadaşa başvuru yaptırdılar. ve benide elediler.
Rabbim yapılan buhukuksuzlukları görüyor.
Rabbim bildiği gibi yapsın.
hani adalet vardı hak vardı hukukun üstünlüğü vardı.
hakkımı helal etmiyorum.

Hocam kim söyledi size sendikadan olduğunu bildiğiniz kesin bir şey mi var yoksa uydurdunuz mu ?
Benim ilçemde kesin olarak bildiğim 2 tane eğitim-sen'li hoca bilgisayar öğretmeni olmamasına rağmen görevlendirildi... sizin Tezinize göre bu nasıl oldu o zaman ?
sendikası mebbise işlenmemiştir hocam. Benimkini işlememişler. Bana görev verdiler. Eşiminki işlenmiş ona vermediler.

Olur mu hocam yapmayın bir siz değilsiniz herşeyi bilen ... Bahsettiğim kişilerin emekliliği geldi ve en az 10-15 yıldır bu sendikadalar.. İşlenmeme gibi bir ihtimal yok
Ben herşeyi bildiğimi iddia etmedim. Aktif sen li arkadaşlarla net olarak uğraşıyorlar. Benim sendikam işlwnmemiş 1 yıldır ve bana takmamışlar o yüzden. Bir gün başınıza böyle bir haksızlık geldiğinde ne demek istediğimi anlarsınız. Bu devran elbet dönecek.

Başıma çok haksızlıklar geldi hocam... ama hiçbirinde "Bu devran elbet dönecek" gibi cümleler kurmadım kurmamda Gerekli girişimlerde bulunur sonuç alamazsam Allah'a havale eder geçerim...

Devran dönünce sizde aynısını yapacaksanız sizin şu anki yöneticilerden siyasilerden farkınız ne olacak ?
Neyse uzatmaya gerek yok dediğim gibi sadece AES'lilere böyle bir ayrım yapıldıysa bu kararı verenler çok büyük yanlış yapıyor...

Hocam ben değil ama siyasetçiler illaki yapacak. İnsanlar birbirinden nefret etsin diye uğraşıyorlar sanki. Görüşü ne olursa olsun bu tip haksızlık hangi meslektaşıma yapılsa üzülürüm.

hocam gerçekten çok haksızlık olmuş. her ne olursa olsun eşiniz o okulda iken başka bir öğretmenin oraya btr için gelmesi eşiniz için gerçekten yıkıcı bir durum. psikolojik olarak ben yıkılırdım en azından. diger öğretmenler ve ögrencilerin düşüncesi "bizim öğretmenimiz beceremedi de başkasını verdiler" şeklinde olacak.
bence çok haklısınız davanızda her ne olursa olsun sendika o ya da bu hiç fark etmez bir bilişimci arkadaşımızın bu şekilde rencide edilmesi benim kanıma dokundu.
umarım en kısa zamanda durum çözülür. ben çok art niyetli düşünmüyorum. siz de iyi düşünmeye çalısın ve iyi iletişim ile çözülecek bir durum diyorum. bu konuda Erol beyle yapıcı olarak konusun eminim sıkıntınıza cevap verecektir. daha önce bizim sorunlarımızı olumlu yönde çözmüştü.
saygılar

uysalhalil33' Alıntı:
hocam gerçekten çok haksızlık olmuş. her ne olursa olsun eşiniz o okulda iken başka bir öğretmenin oraya btr için gelmesi eşiniz için gerçekten yıkıcı bir durum. psikolojik olarak ben yıkılırdım en azından. diger öğretmenler ve ögrencilerin düşüncesi "bizim öğretmenimiz beceremedi de başkasını verdiler" şeklinde olacak.
bence çok haklısınız davanızda her ne olursa olsun sendika o ya da bu hiç fark etmez bir bilişimci arkadaşımızın bu şekilde rencide edilmesi benim kanıma dokundu.
umarım en kısa zamanda durum çözülür. ben çok art niyetli düşünmüyorum. siz de iyi düşünmeye çalısın ve iyi iletişim ile çözülecek bir durum diyorum. bu konuda Erol beyle yapıcı olarak konusun eminim sıkıntınıza cevap verecektir. daha önce bizim sorunlarımızı olumlu yönde çözmüştü.
saygılar
teşekkür ederim hocam. Erol hocayı tanıdığım kadarıyla böyle haksızlık yapacak bir insan değil. Eşimin okul için mesleği için yaptığı fedakarlıkları saymakla bitiremem. Bu fedakarlıkların karşılığında böyle bir haksızlığa uğramak dediğiniz gibi insanın psikolojisini çökertiyor. Ne oluyor ne bitiyor bilmiyorum ama her şeyi gören biri var ve o eninde sonunda gerekeni yapacaktır.

HAKKIMIZI YİYENLERE AFİYET OLSUN DİYORUZ.
HAK BU ÇIKAR ELBET. BULUR EDEN.

Haksızlığa sapıp bütün insanların senin peşinden gelmeleri yerine, adaletli davranıp tek başına kalman daha iyidir. ( Mahatma Gandhi)

anb' Alıntı:
HAKKIMIZI YİYENLERE AFİYET OLSUN DİYORUZ.
HAK BU ÇIKAR ELBET. BULUR EDEN.
Elbette eden bulur hocam. Herşeyde vardır bi hayır. Bekleyip görecez. Ama ben diğer BTR arkadaşlara da kızıyorum. Bizim ilçede hiç bir okul 2 kişi tarafından seçilmezdi şimdiye kadar. Çünkü branş dışı olan arkadaşlar sıkıntı yaşamasın herkes görev alsın diye uğraşılırdı ama tabloya baktığımızda oyuna alet olan arkadaşlarımızı da gördük ve çok üzüldük. Kimse sıkıntı çekmesin diye tek tercih yapıp yollamıştık tercihleri. 2. dönem inşallah 5 tercihin 5 ini de dolduracağız.

BBNET
Geri