ferdierdem55' Alıntı:
AlimertX' Alıntı:
anb' Alıntı:
hocam benide görevlendirmediler.
şöyle bir oyun yaptılar
benim okuluma benden başka hiç başvuran olmadı. ama sendikadan dolayı yukarıdaki onay vermiyormuş.
ne yapın ne yapın bu isimleri eleyin diye. benim gibi 7 kişi sanırım eşinizde var. benim yerime geçmiş tarihli ekimin 27sinde başka bir arkadaşa başvuru yaptırdılar. ve benide elediler.
Rabbim yapılan buhukuksuzlukları görüyor.
Rabbim bildiği gibi yapsın.
hani adalet vardı hak vardı hukukun üstünlüğü vardı.
hakkımı helal etmiyorum.
Hocam kim söyledi size sendikadan olduğunu bildiğiniz kesin bir şey mi var yoksa uydurdunuz mu ?
Benim ilçemde kesin olarak bildiğim 2 tane eğitim-sen'li hoca bilgisayar öğretmeni olmamasına rağmen görevlendirildi... sizin Tezinize göre bu nasıl oldu o zaman ?
Hocam şöyle düşünün. Siz kendi okulunuzda kadrolu bilişim tek öğretmenisiniz. Btr görevi istediniz. Liseden başka bi öğretmen sizin okulunuzu istedi ve sizi yok sayıp onu btr yaptılar. Liseden gelenin yerine de başka bir branştan birini btr yaptılar. Sonra ili aradınız ve listede bi yanlışlık mı var diye sordunuz. Cevap olarak "hayır yanlışlık yok. Komisyon böyle uygun gördü" dediler. Sizin başınıza böyle bişe gelse ne düşünürdünüz ve ne yapardınız.
Hocam sizde şöyle düşünün : Durumunuzu bilmiyorum ama başıma gelen bir şeyi anlatayım " Müdürünüz sizden memnun değilse sizi yeterli görmüyorsa il koordinatörünü arayıp ricada bulunabilir başka biri gelsin diye !! Başıma geldi başka bir okulun müdürü beni çağırıp, kendi öğretmenimizden memnun değiliz söyleyelim siz gelin diye !!"
Ama sadece AES'lilere sendikalarından dolayı böyle bir ayrımcılık yapıldı ve görev verilmediyse de çok büyük yanlışlık yapılmıştır bu kararı verenleri kınıyorum... Herkes hakkını birgün mutlaka alır...