X xodeda Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,885 22 Şubat 2016 #31 2. görevlendirmelerden haber var mı.
KöfteHoRr Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,369 22 Şubat 2016 #32 xodeda' Alıntı: 2. görevlendirmelerden haber var mı. Genişletmek için tıkla ... Bismillah hocam, başvuruların son günü yarın daha.
xodeda' Alıntı: 2. görevlendirmelerden haber var mı. Genişletmek için tıkla ... Bismillah hocam, başvuruların son günü yarın daha.
hakanotuken Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,800 23 Şubat 2016 #33 İlk görevlendirmeler son tarih 15 ocak idi ve 12 şubatta açıklandı. İlk dönemde 1 ayı rahatlıkla geçmişti, yazıların çıkması bir ay kadar sürüyor. Ortalama 20 mart gibi çıkar diye düşünüyorum.
İlk görevlendirmeler son tarih 15 ocak idi ve 12 şubatta açıklandı. İlk dönemde 1 ayı rahatlıkla geçmişti, yazıların çıkması bir ay kadar sürüyor. Ortalama 20 mart gibi çıkar diye düşünüyorum.
X xodeda Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,885 23 Şubat 2016 #34 KöfteHoRr' Alıntı: xodeda' Alıntı: 2. görevlendirmelerden haber var mı. Genişletmek için tıkla ... Bismillah hocam, başvuruların son günü yarın daha. Genişletmek için tıkla ... Öylemi bilmiyordum. Ozaman daha sürer açıklanması.
KöfteHoRr' Alıntı: xodeda' Alıntı: 2. görevlendirmelerden haber var mı. Genişletmek için tıkla ... Bismillah hocam, başvuruların son günü yarın daha. Genişletmek için tıkla ... Öylemi bilmiyordum. Ozaman daha sürer açıklanması.