Merhaba akıllı tahta ile ilgili yardıma ihtiyacım var

Kodla Büyü

onurkaya

Üye
Merhaba hocalarım, ben BT aday öğretmeniyim. Tatil için ailemin yanına geldim. Annem sınıf öğretmeni ve yaşadığı bir sorunu çözmemi istedi. Henüz ilk kez Pardus kullanacağım, o yüzden format atmadan önce size danışayım dedim. Belki bir ayarı açarak da sorun çözülüyordur diye düşündüm. Açılışta "etap 23 eta karşılayıcı" geliyor, attığı fotoğraflara göre. Daha sonra masaüstü gelince hiçbir şey çalışmıyormuş, dokunmatik dahil. Ayrıca bir süre bekleyince resimdeki hatayı veriyormuş. Hatayı görünce format zorunlu diye düşündüm ama yine de size sorayım. Mevcut böteci arkadaş çözememiş sorunu, pazartesi ben gideceğim. Birde format flash'ını nasıl hazırlayayım rufus ile mi kuruyoruz usb'yi , ayrıca disk imajını nerden indireceğim acaba ?

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2026-09-18 at 16.17.38.webp
    WhatsApp Image 2026-09-18 at 16.17.38.webp
    83.3 KB · Görüntüleme: 9
Garip bir durum. Yani önce işletim sisteminin açılıp sonra yarıda kesilip yeniden boot yapmaya çalışması muhtemelen sistemsel bir sorun ve format ile düzelir diye düşünüyorum. Ama öncesinde SSD de kontrol etmek gerekiyor belki temassızlık vardır. Arama motorundan Pardus etap 23 diye aratırsan pardusun sitesinde iso dosyaları var onu indirip rufus ile yazdırırsın. Ancak okuldaki btrcinin bunu yapmaması da garip.

ilksms
Geri