4+4 sondur bizim içinbarthez' Alıntı:http://finanshaber.mynet.com/detay/ekonomi/memurun-kader-gunu/79068
Ek ödeme bekliyorum halen![]()
Diyelimki bana % 15+15 verdiler ve bununda karşılığı 350 TL oldu, ikinciside %5+5 verdiler 250 TL de ek ödeme bununda karşığı 350 kesinlikle olması gereken ikinci seçenek.xsentius' Alıntı:Bende en az diğerlerine yapılan kadar ek ödeme istiyorum yoksa 3,5 istersen 5 yap istersen 6 hikayedir.
barthez' Alıntı:Diyelimki bana % 15+15 verdiler ve bununda karşılığı 350 TL oldu, ikinciside %5+5 verdiler 250 TL de ek ödeme bununda karşığı 350 kesinlikle olması gereken ikinci seçenek.xsentius' Alıntı:Bende en az diğerlerine yapılan kadar ek ödeme istiyorum yoksa 3,5 istersen 5 yap istersen 6 hikayedir.
Hocam Allah herkese uzun ve hayırlı bir ömür versin de emekliliği görmemiz çok zor gibi zaten.bbayer' Alıntı:barthez' Alıntı:Diyelimki bana % 15+15 verdiler ve bununda karşılığı 350 TL oldu, ikinciside %5+5 verdiler 250 TL de ek ödeme bununda karşığı 350 kesinlikle olması gereken ikinci seçenek.xsentius' Alıntı:Bende en az diğerlerine yapılan kadar ek ödeme istiyorum yoksa 3,5 istersen 5 yap istersen 6 hikayedir.
Tabii ki de ikinci seçenek daha mantıklı. Yalnız dikkat edilmesi gereken nokta, seyyanen verilmemesi! O şekilde olursa kesinlikle emekliliğe yansımıyor. Memur maaş katsayısı düzenlemesi ile verilecekse ben de razıyım.
Varsa durum vahim!easytr' Alıntı:burda yorum yazıp eyleme katılmayan var mı?
yuca' Alıntı:RTE siyasetçi adam lafı çevirmesini de iyi biliyor kürtaj, sezeryan ne alaka şimdi birdenbire ortaya çıktı. 10 yıllık iktidarında yokmuydu bunlar da bugün çıktı ortaya yırtık dondan çıkar gibi.
ya bunlar ya OğLUM BAK GİT :verymad:
Eindoforat' Alıntı:Ne zaman enflasyon üzerinde zam vermişler ki şimdi versinler? Enflasyonu abuk sapuk mallarla ölçerek o hesaba göre memuru enflasyona ezdirmeyiz diyorlar. Gerçek enflasyon çıksın %8 o zaman eyvallah ama elmayla armutu birbirine kariştirmamak lazim.