tek bir kullanıcı mı diyorsunuz hocamherkese ortak bir isim verebilirdiniz. böylece kullanıcı listesi güncellemeyle uğraşmazdınız.
rahatsızdım sorunuzu yeni gördüm hocam. evet tek kullanıcı yeterli oluyor. aynı ayar bilgilerini e-kilit mobile giriyorum. sorunsuz bir şekilde kullanıyoruz. flash disk oluşturacağınız zamanda tek bir kullanıcı için kullandığınız adı herkes için kullanın. yıllardır böyle kullanıyoruz. bir sorun yaşamadım.tek bir kullanıcı mı diyorsunuz hocam
geçmiş olsun, Teşekkürler hocam bnde böyle olacağını düşünmüştüm, bnde a.t.a.k varda arkadaşta e kilit var yeni kullanıcı veremiyorum diyordu onun işine yarayacak teşekkürler tekrarrahatsızdım sorunuzu yeni gördüm hocam. evet tek kullanıcı yeterli oluyor. aynı ayar bilgilerini e-kilit mobile giriyorum. sorunsuz bir şekilde kullanıyoruz. flash disk oluşturacağınız zamanda tek bir kullanıcı için kullandığınız adı herkes için kullanın. yıllardır böyle kullanıyoruz. bir sorun yaşamadım.
Aldığınız hata nedir hocam.Hocam merhaba , bende bir şey sormak istiyorum. Ben bir kurulum flashı oluşturdum normalde bununla kurulum yapıyorum dün bir usb anahtar oluşturdum ntfs ye dönüştürdüm sistem yeniden başlatıldığını.... şeklinde uyarı da verdi. USB anahtardan sonra ayrı kurulum flashımla kurulum yapamıyorum hata veriyor neyi yanlış yaptım acaba, çok bilmiyorum da