Mehcan e kilit

Kodla Büyü

madman31

Aktif Üye
Deneme süresi bitince anahtar listesi güncellenmiyor satın almamız mı gerekiyor arkadaşlar yoksa telefon tanımlayamıyorum ??? Sadece flashdisk ile açmak mı ücretsiz

Hocam ben artık karekod bile okutmuyorum. Kendi adıma tek bir mobil anahtar üretiyorum. Telefondan okul grubuna resimlerle anlatım göndererek ayarların nasıl yapılacağını gösteriyorum. Telefonda e kilit ayarlar bölümünden kendi telefonunuzdaki ayarların bütün arkadaşların telefonuna birebir girilmesini ( okul kodu, ad, öğretmen kodu, şifrenin sizin telefonunuzdakiyle birebir aynı olmasını sağlayın. Böylece okula yeni öğretmenler geldikçe güncelleme yapmanıza gerek kalmaz.) sağlayın.

Benim yazdığım bir karekod uygulaması var. Adı, QRLock. https://qrcode.caliskanim.com web sitesi üzerinden üye olup sınıfları ekliyorsunuz bu sırada her sınıf için benzersiz uid kodu üretiliyor. Sonra ana sayfadan programı indirip kuruyorsunuz (pardus ve windows için). Kurulum sırasında sizden uid kodunu girmeniz isteniyor. Kodu girip kurulumu yapınca qr kod ekranı çalışıyor. Okuttuğunuz karekod ile sayfaya bağlanıyorsunuz ve ekranı açıp kapatabilirsiniz. İnternet yoksa size verdiği tek kullanımlık kod yazrdımı ile de ekranı açabilirsiniz. Program tamamen ücretsiz ve telefona herhangi bir program kurmaya gerek yok.

VirtualBox_Pardus2_11_10_2025_15_26_19.webp

Yukarıda hocamızın bahsettiği gibi tek bir ayar koduyla tüm öğretmenlerin karekodu kullanmasını sağlayabilirsiniz. Bu sayede gelen giden öğretmen olduğunda liste güncellemesiyle falan uğraşmazsınız. En kullanışlı ve verimli yöntem bu sanırım.

ilksms
Geri