her seferinde ayni sorularmi geliyor unite sonundaKöfteHoRr' Alıntı:Hayatımda bu kadar hiçbir şeyi ölçmeyen, geçerlilikten uzak soru tipi görmedim desem yeridir. Ünite sonunda 3 sorunun 3'ünede doğru cevap vermeden bir üst ünite açılmıyor ve aynı üniteyi baştan tekrar dinlemen gerekiyor zorunlu olarak![]()
Kişiden kişiye değişiyor mu bilmiyorum ama bana aynı sorular geldi 2.sinde degzegen' Alıntı:her seferinde ayni sorularmi geliyor unite sonundaKöfteHoRr' Alıntı:Hayatımda bu kadar hiçbir şeyi ölçmeyen, geçerlilikten uzak soru tipi görmedim desem yeridir. Ünite sonunda 3 sorunun 3'ünede doğru cevap vermeden bir üst ünite açılmıyor ve aynı üniteyi baştan tekrar dinlemen gerekiyor zorunlu olarak![]()
KöfteHoRr' Alıntı:Kişiden kişiye değişiyor mu bilmiyorum ama bana aynı sorular geldi 2.sinde degzegen' Alıntı:her seferinde ayni sorularmi geliyor unite sonundaKöfteHoRr' Alıntı:Hayatımda bu kadar hiçbir şeyi ölçmeyen, geçerlilikten uzak soru tipi görmedim desem yeridir. Ünite sonunda 3 sorunun 3'ünede doğru cevap vermeden bir üst ünite açılmıyor ve aynı üniteyi baştan tekrar dinlemen gerekiyor zorunlu olarak![]()
:++: :++: :++:fatihinfedaisi' Alıntı:soruları bi ekleyin de biz bir seferde geçelim, olmaz mı![]()