MebKit Mblock Web Bağlantı Sorunu

Kodla Büyü

ylmz

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Okulumuzda aidata yeni kurulan Pardus yuklu BT labda mblock un online versiyonunda kodlama yaptıktan sonra kodu yüklemek için mlink yükle uyarısı aldık mlink yuklenemiyor bu durumda öğrencilerle kullanabilmek için kalıcı çözüm olarak ne yapabiliriz

Konu güncel ama konuyla direk alakalı olmayan bir soru sormak istiyorum. Bu kitleri okul, öğretmenler mi talep ediyor yoksa meb kendisi mi gönderiyor?

Bende Pardus ta bir türlü çalıştıramadım Mblock u. Online olarak kullanmak için Mlink i başlatıyorum, usb bağlantısını yapıyorum ama bir türlü kod gönderemiyorum içerisine. Bilen veya daha önce kullanan hocalarım yardımcı olabilir mi?

Bugün ben de mblock ile kod yüklemeyi denedim olmadı. Mlink ile de denedim ama bir türlü kod yüklenmiyor. Sinirlenip bıraktım, yarın yine deneyeceğim

Bende Pardus ta bir türlü çalıştıramadım Mblock u. Online olarak kullanmak için Mlink i başlatıyorum, usb bağlantısını yapıyorum ama bir türlü kod gönderemiyorum içerisine. Bilen veya daha önce kullanan hocalarım yardımcı olabilir mi?
aynı sıkıntıyı yasıyoruz hocam

ilksms
Geri