http://mebbit.meb.gov.tr/ adresine bir kere tıklayabilir misiniz arkadaşlar, Milli eğitim bakanlığı tarafından erişilebilirlik konusu test ediliyor
vay vay vayaoy001' Alıntı:http://mebbit.meb.gov.tr
-bilgisayarbilisim de kendi sıkıntılarımızı sadece kendimizin duyduğu bir ortamda fikirler beyan etmektense bu adreste gerçek ortamda gerçek sorumlu kişilerle fikir paylaşımı yapılabilecektir.
yeni mi açıldı site acaba. Bir şey göremedim ben açıkçası, boş, giriş sayfası o kadar. Çarşamba gününü mü bekleyeceğiz :-1: .Etki Araştırmasına Yönelik Sayılar
Toplam Ziyaretçi Sayısı :499
netame' Alıntı:Bu sitenin bir yerinde bağlantı var da başka bir dünyaya kapı mı açılıyor, ben anlayamadım ne paylaşılmış da paylaşmak güzeldir deniyor, ortada fol yok yumurta yok insanlar niye siteye tıklıyor Allah bana akıl fikir versin.
Tamam hocam olalım, güzel de olacaktır inşallah ona da inanıyorum, ben sadece halihazırda ortada bir şey yokken tıklayalım diyerek piyasa araştırması yapılmasına anlam veremedim, vermesem de olur zaten, saygı bizden kolay gelsin.anadolu_bote' Alıntı:netame' Alıntı:Bu sitenin bir yerinde bağlantı var da başka bir dünyaya kapı mı açılıyor, ben anlayamadım ne paylaşılmış da paylaşmak güzeldir deniyor, ortada fol yok yumurta yok insanlar niye siteye tıklıyor Allah bana akıl fikir versin.
Sayın Hocam sabırlı olalım çok yakında güzel şeyler olacağını düşünüyorum. BT öğretmenlerinin bir çok sorunuda platformda tartışılıyor emin olun. Saygılar...
netame' Alıntı:Tamam hocam olalım, güzel de olacaktır inşallah ona da inanıyorum, ben sadece halihazırda ortada bir şey yokken tıklayalım diyerek piyasa araştırması yapılmasına anlam veremedim, vermesem de olur zaten, saygı bizden kolay gelsin.anadolu_bote' Alıntı:netame' Alıntı:Bu sitenin bir yerinde bağlantı var da başka bir dünyaya kapı mı açılıyor, ben anlayamadım ne paylaşılmış da paylaşmak güzeldir deniyor, ortada fol yok yumurta yok insanlar niye siteye tıklıyor Allah bana akıl fikir versin.
Sayın Hocam sabırlı olalım çok yakında güzel şeyler olacağını düşünüyorum. BT öğretmenlerinin bir çok sorunuda platformda tartışılıyor emin olun. Saygılar...
kazuo' Alıntı:Çok açık yazacağım.
Bakanlıkta sadece kendini kurtarmayı düşünen bir avuç Bt öğretmeni olduğu kanısındayım. Bunlar bakana öyle bir tablo çiziyor ki, hazırladıkları iki paralık görsel eğitimleri seyreden herkes sanki programcı, tasarımcı olacak. Uzaktan eğitimle tüm hizmetiçi eğitimler yapılabilirmiş gibi yöneticileri kandırıyorlar. Böylece bu eğitimleri hazırladıkları için kendilerini garantiye alıyorlar.
Bt öğretmenlerinin sorunlarını bakana anlatacaklarına kendi dertlerine düşmüşler.
Ama eninde sonunda, posaları çıkınca bunlar da bir taraflarına tekmeyi yiyecek. Bakanlıktaki sistem bu çünkü.
hiyyyaa haaahhaaahaaaaa çok komikegitimci34' Alıntı:2 hafta derse giremedim ( o saatlerde uçak yolculuğunda olduğum için) beni çıkarmışlar gruptan üstelik bir bilgilendirme mailini çok görerek... o 30 kişi tiklasa yeter bence