converter46
Site Gezgini
Meb web yönetim paneline giriyorum sol taraftaki menüler açılıyor gövde kısmı açılmıyor. sebebi ne olabilir
converter46' Alıntı:Meb web yönetim paneline giriyorum sol taraftaki menüler açılıyor gövde kısmı açılmıyor. sebebi ne olabilir
hemenyardim' Alıntı:converter46' Alıntı:Meb web yönetim paneline giriyorum sol taraftaki menüler açılıyor gövde kısmı açılmıyor. sebebi ne olabilir
Firefox son sürümü olan 17.0.0... ı indirin hem çok kolay açıyor hemde kısa sürede güncelleme ve yüklemeleri yapabiliyorsunuz.
diemoss' Alıntı:Arkadaşlar merhaba benim sorunum da sizinki ile aynı.Panele eski kurum kodu ile girebiliyordum.Yenileri ile giremiyorum.Okulda kullandığım bilgisayar normal hatta bağlı yani değişken ip.Ben bu panelin sabit ip ile çalıştığını bilemediğim için tek bir kullanıcı oluşturmuştum.Sonç itibari ile eski mail adresine giriş yapamadığım için sisteme giriş yapamıyorum.Fakat benim kafamın takıldığı nokta şu; bana mail adresine mesaj göndereyim mi dediğinde "Web Sayfasını yeniden görüntülemek için, web tarayıcınızın daha önce gönderdiği bilgileri yeniden göndermesi gerekiyor....." diye bir hata mesajı veriyor. Sanki ben eski maile girebilsem dahi o mesajı mail adresine atmıyormuş gibime geliyor. Hata mesajının ne olduğu ve sorunumun çözümüne dair yardımcı olabilecekler var mı?
Site paneline girdikten sonra kullanicilar kismindan yonetici olarak yeni kullanici ekle mail adresi olarak da yeni kurum kodunu gir.maile gelen sifre ile etkinlestirmeni yap.daha sonra eski kurum kodlu kullaniciyi sil.hepsi bu kadar.boylece eski kurum kodu ortadan kalkiyor.ben öyle yaptim.diemoss' Alıntı:Arkadaşlar merhaba benim sorunum da sizinki ile aynı.Panele eski kurum kodu ile girebiliyordum.Yenileri ile giremiyorum.Okulda kullandığım bilgisayar normal hatta bağlı yani değişken ip.Ben bu panelin sabit ip ile çalıştığını bilemediğim için tek bir kullanıcı oluşturmuştum.Sonç itibari ile eski mail adresine giriş yapamadığım için sisteme giriş yapamıyorum.Fakat benim kafamın takıldığı nokta şu; bana mail adresine mesaj göndereyim mi dediğinde "Web Sayfasını yeniden görüntülemek için, web tarayıcınızın daha önce gönderdiği bilgileri yeniden göndermesi gerekiyor....." diye bir hata mesajı veriyor. Sanki ben eski maile girebilsem dahi o mesajı mail adresine atmıyormuş gibime geliyor. Hata mesajının ne olduğu ve sorunumun çözümüne dair yardımcı olabilecekler var mı?
Bende de açılmadı hocam. Genel bir sorun olabilir.beyza83' Alıntı:Meb yönetim panel açılmıyor. Sorun ne olabilir?