meb web Yönetim panel açılmıyor

Kodla Büyü

converter46

Site Gezgini
Meb web yönetim paneline giriyorum sol taraftaki menüler açılıyor gövde kısmı açılmıyor. sebebi ne olabilir

Arkadaşlar merhaba benim sorunum da sizinki ile aynı.Panele eski kurum kodu ile girebiliyordum.Yenileri ile giremiyorum.Okulda kullandığım bilgisayar normal hatta bağlı yani değişken ip.Ben bu panelin sabit ip ile çalıştığını bilemediğim için tek bir kullanıcı oluşturmuştum.Sonç itibari ile eski mail adresine giriş yapamadığım için sisteme giriş yapamıyorum.Fakat benim kafamın takıldığı nokta şu; bana mail adresine mesaj göndereyim mi dediğinde "Web Sayfasını yeniden görüntülemek için, web tarayıcınızın daha önce gönderdiği bilgileri yeniden göndermesi gerekiyor....." diye bir hata mesajı veriyor. Sanki ben eski maile girebilsem dahi o mesajı mail adresine atmıyormuş gibime geliyor. Hata mesajının ne olduğu ve sorunumun çözümüne dair yardımcı olabilecekler var mı?

converter46' Alıntı:
Meb web yönetim paneline giriyorum sol taraftaki menüler açılıyor gövde kısmı açılmıyor. sebebi ne olabilir

Firefox son sürümü olan 17.0.0... ı indirin hem çok kolay açıyor hemde kısa sürede güncelleme ve yüklemeleri yapabiliyorsunuz.

diemoss' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba benim sorunum da sizinki ile aynı.Panele eski kurum kodu ile girebiliyordum.Yenileri ile giremiyorum.Okulda kullandığım bilgisayar normal hatta bağlı yani değişken ip.Ben bu panelin sabit ip ile çalıştığını bilemediğim için tek bir kullanıcı oluşturmuştum.Sonç itibari ile eski mail adresine giriş yapamadığım için sisteme giriş yapamıyorum.Fakat benim kafamın takıldığı nokta şu; bana mail adresine mesaj göndereyim mi dediğinde "Web Sayfasını yeniden görüntülemek için, web tarayıcınızın daha önce gönderdiği bilgileri yeniden göndermesi gerekiyor....." diye bir hata mesajı veriyor. Sanki ben eski maile girebilsem dahi o mesajı mail adresine atmıyormuş gibime geliyor. Hata mesajının ne olduğu ve sorunumun çözümüne dair yardımcı olabilecekler var mı?

Bana kalırsa eski olan her şeyi bir kenara bırakın. Her şeyi yeni olanlardan yapın. Yeni kurum kodu, yeni e-posta adresi ve yeni bir isim ile sorunsuz bir başlangıç yapın. Bu şekilde her şey çok kolay oluyor. Ayrıca ilçe koordinatörlerine başvurun. Onlara tüm okulların panellerine giriş ve değişiklik yapılma yetkisi verildi.

.............html dosyası oluşturulamadı...!!!

bu tarz hatalar alıyor musunuz düzenlerken siteyi.

yapılan 17 tema anketine göre çalışma yapılıyordur diye tahmin ettim. :)

evet açıldı çok şükür :sleep:
eba ya girebilen var mı bu arada? birkaç tarayıcıyla denedim sonuç hüsran..

Merhaba,
Yeni geldiğim okulun web sitesini düzenlemek istiyorum ancak şifresi elimde olmadığı için "şifremi unuttum" a tıklayarak yeni şifre oluşturdum.

Daha sonra panel girişinde e posta adresine kurumkodu@meb.k12.tr şifreye kendi verdiğim şifreyi yazıp girmeye çalıştım ama olmadı. Yine yeni yeniden... belki 6-7 tane şifre verdim olmuyor. İşin ilginci geriye ihtimal de kalmıyor. İlçe Mem den yardım istedim, hiçbir şeyden anladıkları yok, anca benim yaptığım şifre değiştirme linkini yolluyorlar, arkadaş ben değiştiriyorum zaten, o çözüm değil diyorum ama yaptıkları bir şey yok 3 aydır.

admin@meb.k12.tr ye mail gönderdim kişisel mail hesabımdan (bu arada okulun mail adresinin şifresi de yok) kişisel hesaplara bilgi gönderemeyiz, ilçe mem den alın diye cevap geldi.

Saçma olacak ama okulun e-mail adresi kurumkodu@meb.k12.tr değil mi acaba diyorum kendi kendime, çünkü başka ihtimal kalmıyor.

Kısaca ne mail hesabını ne de web paneli açamıyorum, üstelik yardım eden de yok görüldüğü gibi. Bu durumda ne yapmam gerekir?

diemoss' Alıntı:
Site paneline girdikten sonra kullanicilar kismindan yonetici olarak yeni kullanici ekle mail adresi olarak da yeni kurum kodunu gir.maile gelen sifre ile etkinlestirmeni yap.daha sonra eski kurum kodlu kullaniciyi sil.hepsi bu kadar.boylece eski kurum kodu ortadan kalkiyor.ben öyle yaptim.

BBNET
Geri