Evet sizin dediğiniz gibi arattım "CA Sertifikası" diye bir menü çıktı. Onu seçerek yükleyebildim. TeşekkürlerHocam ayarlarda sertifika diye bir arama yapın bulursunuz markadan markaya değişiyor direkt tarif edemiyorum.
Fatih hattı öyle sadece tarayıcılara izin veriyor youtube gibi programlara izin vermiyor diye biliyorum.Cep telefonu wifi sinde ünlem işareti var ,internet yok demesine rağmen ama Chrome la sayfalara ulaşılabiliyor ama örneğin YouTube uygulaması açılmazken Chrome sekmesinde YouTube açılıyor.fikri olan var mı arkadaşlar
Uygulamalara izin verilmiyor. Sadece tarayıcı. WhatsApp uygulamasına giriyor sadece gördüğüm kadarıyla.Cep telefonu wifi sinde ünlem işareti var ,internet yok demesine rağmen ama Chrome la sayfalara ulaşılabiliyor ama örneğin YouTube uygulaması açılmazken Chrome sekmesinde YouTube açılıyor.fikri olan var mı arkadaşlar
pm at youtube uygulaması için yolunu söyleyeyimCep telefonu wifi sinde ünlem işareti var ,internet yok demesine rağmen ama Chrome la sayfalara ulaşılabiliyor ama örneğin YouTube uygulaması açılmazken Chrome sekmesinde YouTube açılıyor.fikri olan var mı arkadaşlar
Fatih hattı öyle sadece tarayıcılara izin veriyor youtube gibi programlara izin vermiyor diye biliyorum.
Sorun olmuyor kullanılabiliyor ,ben kendi telefonumda da kullanabiliyorum zaten.Uygulamalara izin verilmiyor. Sadece tarayıcı. WhatsApp uygulamasına giriyor sadece gördüğüm kadarıyla.