Meb Sertifikayı Android'e yükleme nasıl oluyor?

Kodla Büyü

muzyonur

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Android telefonumda MEB sertifikayı yüklemek istediğimde bir uyarı veriyor. "Ayarlarda yükleyin" diyor. Telefonda hangi ayarlara girmem gerekli?

1. Cihazınızdan sistem ayarlarına girin,
  2. Güvenlik'e gidin;
  3. Aşağı doğru inerek Bilinmeyen kaynaklar'ı bulun ve izin verin.

Cep telefonu wifi sinde ünlem işareti var ,internet yok demesine rağmen ama Chrome la sayfalara ulaşılabiliyor ama örneğin YouTube uygulaması açılmazken Chrome sekmesinde YouTube açılıyor.fikri olan var mı arkadaşlar

Cep telefonu wifi sinde ünlem işareti var ,internet yok demesine rağmen ama Chrome la sayfalara ulaşılabiliyor ama örneğin YouTube uygulaması açılmazken Chrome sekmesinde YouTube açılıyor.fikri olan var mı arkadaşlar
Fatih hattı öyle sadece tarayıcılara izin veriyor youtube gibi programlara izin vermiyor diye biliyorum.

Uygulamalara izin verilmiyor. Sadece tarayıcı. WhatsApp uygulamasına giriyor sadece gördüğüm kadarıyla.

pm at youtube uygulaması için yolunu söyleyeyim

Fatih hattı öyle sadece tarayıcılara izin veriyor youtube gibi programlara izin vermiyor diye biliyorum.
Uygulamalara izin verilmiyor. Sadece tarayıcı. WhatsApp uygulamasına giriyor sadece gördüğüm kadarıyla.
Sorun olmuyor kullanılabiliyor ,ben kendi telefonumda da kullanabiliyorum zaten.
İPhone larda yükeldikten sonra genel ayarlardan da seçip etkinleştirmek gerekiyor (önceden bu yoktu direk yüklenirdi )aceba androidlerde de mi böyle bir menü var.
Kimi android olan telefon tablet de sorunsuz bağlanıyor .örneğin a35 te olmadı ama fe21 de sorun olmadan bağlanılabildi.

ilksms
Geri