Meb robot yarışması

Kodla Büyü

BtNmm

Üye
Bilişim öğretmeninin robot yarışmasına öğrenci hazırlama zorunluluğu var mı bu konuda müdürden sürekli baskı alıyorum yapmasam ne yaptırımı olabilir yeğitek okul sorumlusu dilekçemi geri çektim baskılar yüzünden şuan normal bir öğretmenim bu sefer robot yarışması diyip duruyor

bir ihtiyaç listesi çıkar .en pahalılarınından seç bunlar lazım de. alırsa yaparsın.
Bir sene önce katılmışlar iki tane var robot yarışma mayısta ama sürekli bana baskı kuruyor öğrenci çalıştır diye kaldıki daha önce bilişim dersi almamış köyde imkanları olmayan çocuklar fare bile zor tutuyorlar

Bu da yeni moda oldu. yok Teknofest yok Meb robot. Egzersiz açmasını söyleye bilirsin. Öyle boşsun ile olmaz bu işler gönüllülüğe bakar. Bu arada Meb robotun tarihi açıklanmadan egzersiz açamaz. Açarsa onun için sıkıntı olur.

hangi ildesiniz bu sene antalya'daymış deniyor meb robot için
uzaksa bahaneniz olur.

Bunun karşılığında hangi kalemden ödeme yapmayı düşünüyormuş? Benim bildiğim en sonradan değişmemişse sadece TÜBİTAK koordinesinde olan sergiler için (o da TÜBİTAK okul sergisini falan onaylarsa) egzersiz açabiliyoruz. Yoksa bedavadan mı yapmanızı istiyor? Sizin asli goreviniz değil yapmanızı emredemez. İster yaparsınız ister yapmazsınız.

Okuldaki tahtadir yazıcıdır idareci bilgisayaridır vs. teknik desteği de ister yaparsınız ister yapmazsınız (bilmiyorum anlatabildim mi).

Hocam meb robotta kalma ulaşım yemek desteği yok diyorlar bunları karşılayacaklar mı bunu da bahane edebilirsiniz. Bizde durum çok farklı öğretmenler robot yarışmasına katılmak için yarışıyor bana hiç düşmüyor sonuçta gezip tozma var onlar işin eğlencesinde Antalya ya da koşarak giderler

ilksms
Geri