Meb.k12.tr altyapısına geçen Okul Siteleri

Kodla Büyü
yeni web sitesi oluşturmak için yeni kurum kodu ve şifresiyle formu açmaya çalışıyorum 1 saatir.. tık yok nedir bu anlamadım yeni demi alamıcaz artık.. bizim eski domain ilkokula gitmiş sanırım..

e.kilic' Alıntı:
yaptım bişeyler de yayınla demeye korkuyorum :cry:
korkmayın yayınlayın hocam nasıl olsa herşey sizin elinizde adresi kimse bilmiyorsa sorun yok sizden başka kimse bilmeyecektir (ben öyle yaptım çünkü) :D

elall' Alıntı:
resim ekliyorum yayınladığımda siyah gözüküyor resim alanı :?
aynı problemi yaşayıp çözen arkadaş var mı acaba? jpeg formatında ve boyutunu da istenilen gibi yapmama rağmen sonuç aynı :(

İnternet explorer ile açtığımda bende de aynı sorun vardı resimler gözükmüyordu.Chrome ile çalışmaya başladım resimlerim artık gözüküyor. sizde bi deneyin isterseniz tarayıcınızı değiştirmeyi.

umutbilisim' Alıntı:
ozlem22' Alıntı:
http://barbarosio59.meb.k12.tr/ yorumlarınızı bekliyorum :mrgreen:
ozlem hocam ellerine sağlık.. öğretmenlerimiz kısmı için daha farklı bir şey yapabilir miyiz acaba? denediniz mi hiç?

yoo denemedim :D valla olduğu kadar hiç mi hiç uğraşmak istemiyorum daha ortaokul sitesi var sırada bekliyo pööff..

SORU ?
bende bugün sınıf öğretmenlerini siteye ekledim resimleri attım isimlerini yazdım menüden bağlantı linkini verdim
dünde branşları yapmıştım sorun yoktu bugün ise siteyi yayınla diyorumm bom boş sayfa çıkıyor hiç birşey yok acaba benden mi kaynaklanıyor yoksa
serverda mı hata var başına gelen var mı düzelir mi ne yapmam gerekiyor.

ozlem22' Alıntı:
http://barbarosio59.meb.k12.tr/ yorumlarınızı bekliyorum :mrgreen:
Güzel olmuş hocam fotoğraf galerisi linkı ıle 1.sınıfların baglantısının lınkı aynı foto galerı kısmının lınkı olarak tum sınıfların resımlerının oldugu kısma lınk verın bence

timsahsovalye' Alıntı:
SORU ?
bende bugün sınıf öğretmenlerini siteye ekledim resimleri attım isimlerini yazdım menüden bağlantı linkini verdim
dünde branşları yapmıştım sorun yoktu bugün ise siteyi yayınla diyorumm bom boş sayfa çıkıyor hiç birşey yok acaba benden mi kaynaklanıyor yoksa
serverda mı hata var başına gelen var mı düzelir mi ne yapmam gerekiyor.
hocam farklı bir tarayıcı deneyin.Sorun aynıysa bekleekten başka çare yok.

xyuxexesx' Alıntı:
karacasuilkokulu.meb.k12.tr yorumlarınızı bekliyorum arkdaşlar
Ellerinize sağlık. Sınıf resimlerini "Galeriden küçük resim ekle" butonuyla eklediniz sanırım. Bu butonla eklenen resimlerde en-boy oranı bozuluyor. "Galeriden büyük resim ekle" butonu resimleri bozmadan aktarıyor. Öğrenci isimlerinin görünmesini istiyorsanız sitemizin "öğretmenlerimiz" sayfasında yaptığımız gibi bir tablo hazırlayarak yapabilirsiniz. Tabi bir hayli uğraşmanız gerekecek :)
İyi çalışmalar.

ben de sitemi yayınladım ama sitem görüntülenmiyor adres girildiğinde boş sayfa gözüküyor, bu durumla karşılaşanınız ya da fikri olan biri var mı acaba :(

adige_emrah' Alıntı:
http://www.bulancakgazi.meb.k12.tr/
ARKADAŞLAR BENDE SİTEYİ SONUNDA BİTİRDİM
BİR TÜRLÜ GOOGLE MAPTE EKLEYEMEDİM
sınıf öğretmenleri sayfası branş öğretmenlerinden daha iyi olmuş bence, eline sağlık

nryozer' Alıntı:
ben de sitemi yayınladım ama sitem görüntülenmiyor adres girildiğinde boş sayfa gözüküyor, bu durumla karşılaşanınız ya da fikri olan biri var mı acaba :(
benımkı de aynı durumda senden kaynakalnan bır problem degıl serevrden kaynaklanıor

bilisim5587' Alıntı:
nryozer' Alıntı:
benımkı de aynı durumda senden kaynakalnan bır problem degıl serevrden kaynaklanıor
bendede aynı sabah vardı şimdi yok sistem daha tam oturmadı sanırım bir süre böyle şeyler yaşıyıcaz hadi neyse biz bunu biliyoruzda bunu millete anlatmak mesele

1) Bizim okulun adı hala ilköğretim okulu diye geçiyor kendimiz mi değiştireceğiz?
2) Siteyi yayınla dedim açılmıyor
3) idarecileri ekledim ama sadece 2 tanesi görüntülenebiliyor

nedir bizim bu çektiğimiz :(

BBNET
Geri