Meb.k12.tr altyapısına geçen Okul Siteleri

Kodla Büyü
dimusdi' Alıntı:
arkadaşlar benim sorunum sizinkilerden farklı. Lütfen yardımcı olun. Ben web e giriş yaptım. nasıl birşey diye bakayım dedim çıkış yaptım. sonra bir daha giriş yapmak istediğimde ıp doğrulanmadı uyarısı veriyor. ıp değiştirmek istediğimde e-posta adresine bir mesaj gönderilecek diyor.ama ben o e-posta adresini açamıyorum bir türü anlamış değilim yardımcı olur musunuz :((((

sistemi tasarlayanlar okuldaki meb hattını kullanarak(ip adresi sabittir) işlem yapacagınızı düşündüğünden böyle bir güvenlik önlemi almışlar.

Ancak siz ilk girişinizde meb hattı değilde evden bağlandınız diyelim, evdeki ip adresiniz sabit olmadıgından böyle söylüyor,

kayıt sırasında kullanıgınız mail adresini kullanarak şifre unuttuma basınca, yeni şifreyi göndermesi ve ip adresini problem etmemesi gerekir

benim sorunum iletişim bölümündeki haritada okulu belirleyememek. chrome ve ie8 ile actıgımda harita hiç gözükmüyor firefox ile açtıgımda haritayı gorebiliyorum fakat guncelle dediğimde ankara olarak kaydetiyor. b sorunu nasıl cozdunuz. sadece ie ile acın diye mesajlar gorudm ama ie8 yuklu bilgisayarımda haritayı hiç göremiyorum

megi21' Alıntı:
benim sorunum iletişim bölümündeki haritada okulu belirleyememek. chrome ve ie8 ile actıgımda harita hiç gözükmüyor firefox ile açtıgımda haritayı gorebiliyorum fakat guncelle dediğimde ankara olarak kaydetiyor. b sorunu nasıl cozdunuz. sadece ie ile acın diye mesajlar gorudm ama ie8 yuklu bilgisayarımda haritayı hiç göremiyorum

aynen ya çıldırıciiimm yapamadım gitti çıkmıyor mendebur baloncuk

arkadaşlar ben yönetim panelinden menü eklesem de yayınla dediğimde sitede eklediğm menü gözükmüyor sadece orijinalde gelen anasayfa,okulumuz ve iletişim menüleri var ,daha fazla menü ekleyemiyorum eklesem de gözükmüyor ,bu konuda yardımcı olur musunuz??

dimusdi' Alıntı:
arkadaşlar benim sorunum sizinkilerden farklı. Lütfen yardımcı olun. Ben web e giriş yaptım. nasıl birşey diye bakayım dedim çıkış yaptım. sonra bir daha giriş yapmak istediğimde ıp doğrulanmadı uyarısı veriyor. ıp değiştirmek istediğimde e-posta adresine bir mesaj gönderilecek diyor.ama ben o e-posta adresini açamıyorum bir türü anlamış değilim yardımcı olur musunuz :((((

Aynı dert bende de var hocam sorma denemediğim yol kalmadı yok yok yok :verymad: Bulursan bir yol yazarsan buraya sevinirim.

arkadaşlar haritayı ayarlarken ankara üzerindeki baloncuk şeklindeki işareti okulunuzun olduğu yere getirdiğinizde oluyor
benim anlamadığım menüdeki sayfayı nasılgüncelleyeceğiz

_su_' Alıntı:
dimusdi' Alıntı:

Aynı dert bende de var hocam sorma denemediğim yol kalmadı yok yok yok :verymad: Bulursan bir yol yazarsan buraya sevinirim.

zamanla gorunecek dert etmeyın.. okulda yaptıgınız degısıklıklerı ben yayınlamayacagını bılıorum onu takmıorum aertı eve geldıgımde yayınlanmıs oluyor.. meb işte .. hangı ısı dogru yaptıkı

yaa arkadaşlar!!! okula meb.k12. uzantılı yeni bi alan aldım mebpanelden girmek istediğimde şimdide e posta yada şifre hatalı diyor. kurum e-posta ve ftp şifresnini gir diyor. e-posta ve şifreye neyi girecez? Tecrübe edinen varsa bu konuda lütfen yazsın...!!!!

kurumun e-posta adresini giriyorum. şifreye neyi girecez idare ftp şifremiz yok diyor. bende alan alırken orda yeni verilen şifreyi giriyorum olmuyor, e posta adresinin şifresini giriyorum olmuyor!!!!!

ozgur_bilgi' Alıntı:
yaa arkadaşlar!!! okula meb.k12. uzantılı yeni bi alan aldım mebpanelden girmek istediğimde şimdide e posta yada şifre hatalı diyor. kurum e-posta ve ftp şifresnini gir diyor. e-posta ve şifreye neyi girecez? Tecrübe edinen varsa bu konuda lütfen yazsın...!!!!

http://mail.meb.k12.tr/src/login.php bu adrese gır arkadasım.. kulanıcı adına yenı kurum kodunu gır, e posta sıfren de değişti ara milli egıtımı , yenı sıfrenı sor arkadasım ..

arkadaşlar şuan mebpanel e girebilen varmı? aşağıdaki gibi bir uyarı alıyorum. sorun bende mi yoksa? mebpanelde mi?

Ekli dosyalar

• uyarı.jpg
    uyarı.jpg
    26.5 KB · Görüntüleme: 659
macar20' Alıntı:
arkadaşlar şuan mebpanel e girebilen varmı? aşağıdaki gibi bir uyarı alıyorum. sorun bende mi yoksa? mebpanelde mi?
tamam arkadaşalru şuan itibari ile sorun düzeldi meb den kayanaklıymış

yanıyosun fuat abi' Alıntı:
http://gokcekortaokulu.meb.k12.tr/

Hocam sitenizdeki Örneğin 29 Ekim ile ilgili haber kısmına tıklandığında altta çıkan fotoğrafları ne şekilde eklediniz? Fotoğrafa tıklandığında albüm olarak açılıyor.

arkadaşlar ben bilgi girmeye müdürün bilgisiyle başladım. bilgi yükleyip yayınla dedim ANCAK OLMADI O LİNKE TIKLADIĞIMDA BEYAZ Bİ SAYFA GELİYO link açılmıyor. neden..???

ozgur_bilgi' Alıntı:
arkadaşlar ben bilgi girmeye müdürün bilgisiyle başladım. bilgi yükleyip yayınla dedim ANCAK OLMADI O LİNKE TIKLADIĞIMDA BEYAZ Bİ SAYFA GELİYO link açılmıyor. neden..???
sorun sizden kaynaklanmıyor hocam, sayfayı baştan güncelleyin tekrar yayınlayın, hala boş sayfa çıkıyorsa yönetim panelindeki destek kısmına sayfa açılmyor diye msj atın, bendede aynı sorun vardı mesajdan sonra düzeldi

İçerik bölümündeki sağ tarafta "sırala" kısmında bir sıkıntı mı var acaba.Haber manşetlerin sıralamasını yapmak istiyorum ama yapamıyorum.Aşağıya çek diyor ama işlem yapıyor gibi gözüküyor ama sonuçta yapmıyor.

BBNET
Geri