Meb.k12.tr altyapısına geçen Okul Siteleri

Kodla Büyü
aysugul' Alıntı:
kuyakar' Alıntı:
Eslivya' Alıntı:
can61' Alıntı:
aysugul' Alıntı:
arkadaşlar banner kısmında okulun adı ilköğretim okulu olarak geçiyor,ortaokul olması lazım. ne yapabilirim yardımcı olabilecek arkadaş varmı. sanırım bu sorun eski kurum koduna ait mail adresini kullandım(yeni kurum kodunu kabul etmeyince) ondan kaynaklandı.
Aynı sorun bende de var hocam teknik destek kısmından yazdım ancak henüz cevap gelmedi. Çözüm bulabilirsem paylaşırım.

Bende de tam tersi. Ortaokul ve ilkokul bizde ayrılmadı. Ortaokul kurum koduyla adresi aldım ve ortaokul yazıyor sitede. İlkokul için de ayrı mı almam gerekiyor acaba? İlkokul ortaokul karışık olanlar ne yaptı?
Sayfalarca mesajlar yazıldı ama incelediğim kadarıyla soruma cevap bulamadım.
kurum kodu veritabanında hangi kuruma karşılık geliyorsa okul ismi olarak o gözüküyor. ilköğretim okulu kodlarını kullanmamak gerekir bence. ilkokul için ilkokul kurum kodu ortaokul için ortaokul kurum kodu kullanılmalı. belki bir süre sonra ilköğretim kodları devre dışı kalacak ve siteler de silinecek. emeklerinizin boşa gitmemesi için buna dikkat etmeli...
arkadaşlar çok haklısınız fakat yeni kurum kodu ve mail adresi ile alan alamıyorum ne yapacağımı şaşırdım.

arkadaşlar çözümü okulun mebbis şifresini değiştirerek hallettim, şimdi sıra sayfaları güncellemede

esperadoz' Alıntı:
bari kurumsal yapıya uydursalar çünkü meb kurumsal yapısında ilkokullar mavi meslek liseleri sarı v.s. gibi renkler vardı şimdide onu ekleseler iyi olur
kesinlikle katılıyorum hocam. en azından aynı şablonu kırmızı olarak il ve ilçe mem ler kullanıyor, okullar ise mavi şablon kullanıyor deseydik.

cahıllıgımı mazur gorun ama nasıl kullanıyoruz bu sablonu. hangı programı kulanıyoruzz .. ben de bu sablona gecmek ıstıyorum . ben de sızın gıbı yayınlamak ıstıyorum :)

evet sablon kulanmaya gectım ama yayınla dedıkten sonra degısıklıklerı goremıorum sebebnı bılen var mı

Arkadaşlar sitede üste okulumuzun adı ilkukul olması gerekirken hala ilköğretim olarrak çıkıyor nasıl düzeltebilirim?

BBNET
Geri