Meb.k12.tr altyapısına geçen Okul Siteleri

Kodla Büyü
okul web alan adı alırken kısaltma mı tercih ediyorsunuz yoksa uzun şeklinde mi alıyorsunuz web alanı ismini ben bi türlü karar veremedim. Avantaj ya da dezavantajı var mı?
Örnek : metinakpinarilkokulu.meb.k12.tr
metinakpinario.meb.k12.tr

metinakpinarortaokulu.meb.k12.tr
metinakpinaroo.meb.k12.tr

Ben hayatımda böyle bir saçmalık görmedim. WEB gibi bir dünyada birşeyleri zorunlu kılmak. Allah akıl fikir versin bunlara. :verymad:

İletişimdeki harita güncellemenize rağmen güncellenmiyor, Ankarada kalıyorsa başka bir tarayıcıdan girin, explorerda kırmızı iğne görünüyor firefoxta olmadı benim.

ziyaunal' Alıntı:
enginozdil' Alıntı:
http://mustafaozdalo.meb.k12.tr/

arkadaşlar eksikleriyle birlikte site şuan bu şekilde. güncellemeye devam ediyorum.

hocam merhaba persoelimiz kısmını nasıl yaptınız kısaca anlatabilir misiniz? öğretmen listesi resimleri vs.
hocam tablo ekleyerek oluşturdum.
İçerik bölümünde oluşturduğum Okulumuz kategorisinde İçerik Ekle ile sayfaları oluşturdum.
sayfa başlığı örneğin Sınıf Öğretmenlerimiz. İçerik kısmında da normal tablo ekleyerek resim ve isimleri ekledim.

mutlucan' Alıntı:
arakdaşalr yeni kullanıcı oluştururken @meb.k12.tr den başka mail destekliyor mu?
yeni tanımladığın kullanıcının mail adresine şifre gönderiliyor ancak benim gmail hesabıma hala şifre gelmedi.
ama meb mail hesabına şifre gelmişti.

arkadaşlar banner kısmında okulun adı ilköğretim okulu olarak geçiyor,ortaokul olması lazım. ne yapabilirim yardımcı olabilecek arkadaş varmı. sanırım bu sorun eski kurum koduna ait mail adresini kullandım(yeni kurum kodunu kabul etmeyince) ondan kaynaklandı.

aysugul' Alıntı:
arkadaşlar banner kısmında okulun adı ilköğretim okulu olarak geçiyor,ortaokul olması lazım. ne yapabilirim yardımcı olabilecek arkadaş varmı. sanırım bu sorun eski kurum koduna ait mail adresini kullandım(yeni kurum kodunu kabul etmeyince) ondan kaynaklandı.
Aynı sorun bende de var hocam teknik destek kısmından yazdım ancak henüz cevap gelmedi. Çözüm bulabilirsem paylaşırım.

bence giriş yaptığınız koda atanan okul adıyla ilgili bir durum. yeni kodu kullanın şu an çalışmıyorsa biraz beklemek lazım. çünkü birçok okul giriş yapamadı henüz...

bazı okullar ziyaretçi defteri eklemişler ben yönetici panelinde göremedim, yapanlar nasıl yaptılar bilgi alabilir miyiz?

arkadaşlar deneme amaçlı yayınla butonuna bastım yayında olan sitem gitti ve mebin sitesi yayına girdi. ftp alanı açık orada benim eski sitem var ama internette mebin sitesi var, ben eski siteyi nasıl yayına koyabilirm bir fikri olan varmı acaba

can61' Alıntı:
aysugul' Alıntı:
Aynı sorun bende de var hocam teknik destek kısmından yazdım ancak henüz cevap gelmedi. Çözüm bulabilirsem paylaşırım.

Bende de tam tersi. Ortaokul ve ilkokul bizde ayrılmadı. Ortaokul kurum koduyla adresi aldım ve ortaokul yazıyor sitede. İlkokul için de ayrı mı almam gerekiyor acaba? İlkokul ortaokul karışık olanlar ne yaptı?
Sayfalarca mesajlar yazıldı ama incelediğim kadarıyla soruma cevap bulamadım.

Arkadaşlar bizim okul tek bina bir müdür var, ilkokul/ortaokul ayrı mı yoksa bir mi? nasıl olacak...

arkadaşlar ftp şifreleri yok mu bu meb sunucularının. fotoğraf yüklemek böyle çok zor...

flashoreal' Alıntı:
alpi' Alıntı:
şimdi baktım tarihçemiz sayfasında iken okulumuza tıklayınca içeriklerde arıyor ve bulamıyor hata veriyor sorunu cözdum hocam linki değiştirsim
önce link : okulumuz_hakkinda.html
sonra link. http://mebk12.meb.gov.tr/meb_iys_dosyal ... kinda.html

yaptım artık hata vermiyor

linkleri nereden değiştirdiniz hocam? bende de sorun var

hocam normal chrome siteyi açtım link üzeinde sağ tıkla url yi kopyala sonra panelden menu kısmında isteğiniz menuya linki yapıştırıın hocam

BBNET
Geri