MEB hattında çalışacak uzaktan erişim programı

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Misafir 142690
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
alpemix 1 dk süre verse de daha sonra yarım saat ya da bir saat bağlanıyor. geçen yazın okula uzaktan bağlanmak zorunda kaldım, 1 dakika sürekli attı ama sonra yarım saat ya da bir saat atmadı.
 
alpemix 1 dk süre verse de daha sonra yarım saat ya da bir saat bağlanıyor. geçen yazın okula uzaktan bağlanmak zorunda kaldım, 1 dakika sürekli attı ama sonra yarım saat ya da bir saat atmadı.
Okul ağında böyle bir sıkıntı yok. Okuldan okula bağlanınca olmuyor yani. Evden okula bağlanırken sıkıntı idi.
 
iyi geceler
hala varmı fatih internet üzerinde çalışan ? uzaktan kontrol programı telefonla (android) işimizi halletsek bilgisayarın yanına gitmesek
 
arkadaşlar uzak bağlantı programı soracaktım. evden okul bilgisayarına bağlanabileceğim bir program var mı?
 
Evde andoid telefon ve windows pc arasında wifi ile denedim. Çok iyi. Performansı çok yüksek. Meb hattında mobil internet ile de yarın bir deneyeyim okulda. Okulda da çalışırsa meb'in bu programı farketmemesi için dua edeceğim :)

Android APK sitesinden indirip kurunca apk dosyasını google play protect zararlı gördüğü için engelliyor. play protecti devredışı bırakmak gerekiyor kullanabilmek için.

EDIT: Meb hattında indirmek için siteye girmedi. Engelli maalesef sitesi
 
Son düzenleme:
ilksms
Geri
Üst