M
Misafir 142690
Misafir
Arkadaşlar Team Viewer MEB hattında çalışmıyor,Alpemix kullanışlı fakat kısa süre sonra vaktiniz doldu diye bağlantıyı kesiyor.Acaba ücretsiz bu işi görebilecek kullandığınız bir program var mi?
Program linki@haptahendu hocam Microsoft Remote Desktop programının linkini verebilir misiniz?
Rica ederim.Teşekkürler @haptahendu hocam.
Alpemix var zaman zaman kopma yapar ama bılgınızeMeb hattında(fatih) çalışan uzaktan bağlantı programı var mıdır?
hocam 1 dk sonra bağlantı sonlanıyor onda. Ücretsiz anca bu kadar diyor. Daha önce böyle değildi sanki. Ben mi yanlış yerden indirdim veya yanlış mu kurulum yaptım anlamadım.Alpemix var zaman zaman kopma yapar ama bılgınıze
meb hattında engelli hocam o daMEB hattında çalıştığından emin değilim ama chrome uzantılarda Chrome Remote Desktop eklentisi ile bağlantı denenebilir.
Uzun suredir kullanmadım hocam, olabilir belki dediğinizhocam 1 dk sonra bağlantı sonlanıyor onda. Ücretsiz anca bu kadar diyor. Daha önce böyle değildi sanki. Ben mi yanlış yerden indirdim veya yanlış mu kurulum yaptım anlamadım.
sabit ip artık verilmiyor bizim iç ağımıza da karışıyor adamlar ya bırak ben gruplandırayım dimi yok.Microsoft uzak masaüstü bağlantısı ile kontrol rahatlıkla yapılabiliyor. Tabi kendi okulumuz içerisinde. Okuldan okula veya başka bir ağı denemedim. Ama sonuçta bu şekilde kontrol oluyor.
Ağdan kontrol edilecek PC, Akıllı Tahta vs. statik IP verirseniz IP değişikliklerinde tekrar tanımlama sorunu yaşamazsınız.
Microsoft Remote Desktop programını kurmanız yetecektir. Bu programın Android ve IOS mobil uygulamaları da mevcut.
Cepten de kontrol sağlıyorum zaman zaman.
Alphemix çalışıyor ancak;
MEB hattında olma şartı var. MEB hattının dışına çıkıldığında 1 dk süre koyuyor.
Örneğin evden MEB hattındaki herhangi bir cihazı kontrol etmek isterseniz 1 dk süre var.
Okuldaki bir cihazdan başka bir cihaz ya da başka bir okuldaki cihaz için böyle bir sınır yok.
Bende vardı , size linkini atayımAlphemix çalışıyor mu gerçekten. Ben denediğimde okul içinde de 1dk süre vermişti.
Meb de çalışan başka uzak bağlantı programı var mı.
Hocam aynen bize de sadece 1 dak. süre veriyor sonrası malum direk kapanıyor.Alphemix çalışıyor mu gerçekten. Ben denediğimde okul içinde de 1dk süre vermişti.
Meb de çalışan başka uzak bağlantı programı var mı.
her ikisi de meb de pc ve windows ise süre çok uzun veriyor.Hocam aynen bize de sadece 1 dak. süre veriyor sonrası malum direk kapanıyor.