Meb FTP'ye index.html dosyası yazma sorunu?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mnv
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
sorun hala devam ediyor,ben kendime göre bir çözüm buldum ama çok sabır istiyor.

şöyle yapıyorum:
aktarmadığı kuyruktakileri tekrar aktarım kuyruğuna atıyorum,tekrar aktarmaya çalışıyor teker teker de olsa dosyaları yükleyebiliyorum.

anlayacağınız iş inada bindi :)

1800 dosya 60 MB MEB ADSL hattından kesintisiz ortalama 20 dk sürmekte. İşletim sistemi Vista yada Win7. Sorunu ortamınızda arayarak çözmek sizi bu sıkıntıdan kurtaracaktır. :)

SYSTEM' Alıntı:
1800 dosya 60 MB MEB ADSL hattından kesintisiz ortalama 20 dk sürmekte. İşletim sistemi Vista yada Win7. Sorunu ortamınızda arayarak çözmek sizi bu sıkıntıdan kurtaracaktır. :)

yok hocam ortamda falan sorun yok.resmin birini atıyo diğerini atmıyo.anlamadım gitti.

arkadaşlar ben önce index.html nin adını değiştirip siliyorum serverden sonra güncel index.html yi yüklüyorum herhangi bir sıkıntı olmuyor.

Aynı sorun bende de var attığım bazı dosyalar 0 kb görünüyor.Bazen index dosyası da 0 kb göründüğü oldu.Çözüm için denemediğim yöntem sormadığım kişi kalmadı bunlardan ortak sonuç olarak şunu çıkardım sorun sunucudan kaynaklanıyor.Ben teknik desteğe de mail attım.mailde index dosyasını index.html yada index.htm şeklinden sadece biriyle atın dendi :cry: ..Ben pes ettim :( bu sorunlarla haftalardır uğraşıyorum.siteyi güncelleyemiyorum.kullanmadığım ftp programı kalmadı. :sleep: :cry:

fsmr' Alıntı:
Aynı sorun bende de var attığım bazı dosyalar 0 kb görünüyor.Bazen index dosyası da 0 kb göründüğü oldu.Çözüm için denemediğim yöntem sormadığım kişi kalmadı bunlardan ortak sonuç olarak şunu çıkardım sorun sunucudan kaynaklanıyor.Ben teknik desteğe de mail attım.mailde index dosyasını index.html yada index.htm şeklinden sadece biriyle atın dendi :cry: ..Ben pes ettim :( bu sorunlarla haftalardır uğraşıyorum.siteyi güncelleyemiyorum.kullanmadığım ftp programı kalmadı. :sleep: :cry:

Hocam denemeye devam et, bizim çözümümüz de dosyayı usanmadan 100 defa kuyruklamak, bazen ilk denemede gönderiyor bazen de 95. denemede, yalnızca sabır gerekiyor ama gerçekten berbat bir durum.

2 gündür ana dizindeki bir dosyayı gönderemiyorum... Sadece bu dosyayı gönderemediğim için siteye erişilemiyor...
Sabır diyorum sabır...

SYSTEM' Alıntı:

Sorun ortamda filan değil hocam, bazen sağlam çalışıyor bazen patlıyor.
İndex için ara sıra faydalı olan bir yöntem:
Var olan index.html yi silin, yeni atacağınız dosya index.htm uzantılı olsun. attıktan sonra uzantıyı isterseniz değişirsiniz.

Arkadaşlar aktif bağlantı yapmazsanız sürekli koparsınız, kritik dosya aktarım hataları alırsınız? Acaba aktif bağlandığınız halde mi bu sorunları yaşıyorsunuz?

folikAsit' Alıntı:
Arkadaşlar aktif bağlantı yapmazsanız sürekli koparsınız, kritik dosya aktarım hataları alırsınız? Acaba aktif bağlandığınız halde mi bu sorunları yaşıyorsunuz?
Bende aynı sorunu yaşıyorum.Hocam aktif bağlantıyı biraz daha açıklar mısınız?Bunu nasıl yapacağız?Bende file zilla kullanarak aktarıyorum dosyaları.

"önce index.html nin adını değiştirip siliyorum serverden sonra güncel index.html yi yüklüyorum herhangi bir sıkıntı olmuyor" bu yöntemi denedim oldu
bende xml dosyamı atamıyordum bir türlü.uzantıyı değiştirip 0kb lık dosyayı sildim.sonra tekrar xml dosyamı attım oldu.teşekkür ederim...

Arkadaşlar,bende aynı sorunla karşılaşıyorum zaman zaman.Genelde kota dolu olduğu zaman
bu hatayı veriyor.Karşı taraftan birkaç dosya silerek yenileyin sayfanızı.

BBNET
Geri