SYSTEM' Alıntı:1800 dosya 60 MB MEB ADSL hattından kesintisiz ortalama 20 dk sürmekte. İşletim sistemi Vista yada Win7. Sorunu ortamınızda arayarak çözmek sizi bu sıkıntıdan kurtaracaktır.![]()
yardım istedim ben ama ses yok hala onlardan.SYSTEM' Alıntı:Neden http://www.meb.k12.tr yönetim paneli teknik destek bölümünden yardım istemiyorsunuz.
fsmr' Alıntı:Aynı sorun bende de var attığım bazı dosyalar 0 kb görünüyor.Bazen index dosyası da 0 kb göründüğü oldu.Çözüm için denemediğim yöntem sormadığım kişi kalmadı bunlardan ortak sonuç olarak şunu çıkardım sorun sunucudan kaynaklanıyor.Ben teknik desteğe de mail attım.mailde index dosyasını index.html yada index.htm şeklinden sadece biriyle atın dendi :cry: ..Ben pes ettimbu sorunlarla haftalardır uğraşıyorum.siteyi güncelleyemiyorum.kullanmadığım ftp programı kalmadı. :sleep: :cry:
SYSTEM' Alıntı:1800 dosya 60 MB MEB ADSL hattından kesintisiz ortalama 20 dk sürmekte. İşletim sistemi Vista yada Win7. Sorunu ortamınızda arayarak çözmek sizi bu sıkıntıdan kurtaracaktır.![]()
Bende aynı sorunu yaşıyorum.Hocam aktif bağlantıyı biraz daha açıklar mısınız?Bunu nasıl yapacağız?Bende file zilla kullanarak aktarıyorum dosyaları.folikAsit' Alıntı:Arkadaşlar aktif bağlantı yapmazsanız sürekli koparsınız, kritik dosya aktarım hataları alırsınız? Acaba aktif bağlandığınız halde mi bu sorunları yaşıyorsunuz?