N nedlloyd Aktif Üye Mesajlar 296 29 Mayıs 2017 #1 Arkadaşlar malum sene sonu yaklaştı. Sınıflarda mevcutlarımız çok azaldı.Öğrencilere film izletebileceğimiz bir site veya Meb engelini aşabileceğimiz bir yöntemi olan varsa özelden ulaşırsa sevinirim.
Arkadaşlar malum sene sonu yaklaştı. Sınıflarda mevcutlarımız çok azaldı.Öğrencilere film izletebileceğimiz bir site veya Meb engelini aşabileceğimiz bir yöntemi olan varsa özelden ulaşırsa sevinirim.
N nedlloyd Aktif Üye Mesajlar 296 30 Mayıs 2017 #2 Herkese teşekkürler. Kendi söküğümüzü kendimiz diktik ve en sonunda buldum bir site. isteyenlere özelden yollayabilirim.
Herkese teşekkürler. Kendi söküğümüzü kendimiz diktik ve en sonunda buldum bir site. isteyenlere özelden yollayabilirim.
N neoplasma Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 333 30 Mayıs 2017 #6 evet hocam bizede lütfen bizimde canımız sıkılıyor burada
mb1984 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 331 30 Mayıs 2017 #21 Zahmet olmazsa alabilir miyim? Teşekkürler :alkis:
zodiac Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 3,204 30 Mayıs 2017 #23 nedlloyd' Alıntı: Herkese teşekkürler. Kendi söküğümüzü kendimiz diktik ve en sonunda buldum bir site. isteyenlere özelden yollayabilirim. Genişletmek için tıkla ... Hocam siteyi yazabilir misiniz? Çok teşekkür ederim.
nedlloyd' Alıntı: Herkese teşekkürler. Kendi söküğümüzü kendimiz diktik ve en sonunda buldum bir site. isteyenlere özelden yollayabilirim. Genişletmek için tıkla ... Hocam siteyi yazabilir misiniz? Çok teşekkür ederim.
sert_hard Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 941 30 Mayıs 2017 #28 mümkünse ben de almak isterim sayın hocam..