Arkadaşlar sıkıldığım için yazıyorum. Şöyle düzgün bir araç yok mu? clio, albea, hyundai... sedan. 2002 üzeri.
Az yaksın, çok kaçsın. :wink:
Az yaksın, çok kaçsın. :wink:
wswswq' Alıntı:
c1han' Alıntı:98-99 model Volvo motorlu Renault Laguna bakabilirsin hocam. Yakıtı 2.0 motora göre gayet ekonomiktir, iyi kaçar.
Değil 2002, o dediğin arabaların sıfırına bile özellik ve güvenlik yönünden parmak ısırtır. Ben çok memnunum, tavsiye ederim.
tayinci42' Alıntı:c1han' Alıntı:98-99 model Volvo motorlu Renault Laguna bakabilirsin hocam. Yakıtı 2.0 motora göre gayet ekonomiktir, iyi kaçar.
Değil 2002, o dediğin arabaların sıfırına bile özellik ve güvenlik yönünden parmak ısırtır. Ben çok memnunum, tavsiye ederim.
hocam hangi modeli lagunadaki hangi motor volvonun..
c1han' Alıntı:tayinci42' Alıntı:c1han' Alıntı:98-99 model Volvo motorlu Renault Laguna bakabilirsin hocam. Yakıtı 2.0 motora göre gayet ekonomiktir, iyi kaçar.
hocam hangi modeli lagunadaki hangi motor volvonun..
1998-1999 Benzinli 2.0 16V 140 beygir Laguna motoru Volvo'dur.
Volvo motorlu Lagunaların motor numaraları N7Q ile başlar.
RXT özellik paketli olanlar en full modelleridir.
makam aracı olarak özel üretimmiş zaten..ucuz araç, konforlu araç,yedek parça pahalı (kasko şirketlerini en çok zarara uğratan modelmiş,öyle demişti kaskolatırken adam) yakıtta cömert,virajda sağlam,yüksek performans..öyle işte artık megane var kafam daha rahat