Max. 15 bine sedan düzgün bir araç yok mu?

Kodla Büyü

seferzafer

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar sıkıldığım için yazıyorum. Şöyle düzgün bir araç yok mu? clio, albea, hyundai... sedan. 2002 üzeri.

Az yaksın, çok kaçsın. :wink:

iki haftadır sıkıldım ilanlara bakmaktan. varsa sizden alayım böyle bişeyler.

98-99 model Volvo motorlu Renault Laguna bakabilirsin hocam. Yakıtı 2.0 motora göre gayet ekonomiktir, iyi kaçar.
Değil 2002, o dediğin arabaların sıfırına bile özellik ve güvenlik yönünden parmak ısırtır. Ben çok memnunum, tavsiye ederim.

c1han' Alıntı:
98-99 model Volvo motorlu Renault Laguna bakabilirsin hocam. Yakıtı 2.0 motora göre gayet ekonomiktir, iyi kaçar.
Değil 2002, o dediğin arabaların sıfırına bile özellik ve güvenlik yönünden parmak ısırtır. Ben çok memnunum, tavsiye ederim.

hocam hangi modeli lagunadaki hangi motor volvonun..

evet bende bakıyorum ama arabaların heryeri yırtık pırtık bozuk çıkık kırık dökük.. hiç alasım gelmiyor..

98-2000 civic 1.4 sedan sana sorun çıkarmayacak tek sedan budur arkadaş yada fiyatı artıracan...

tayinci42' Alıntı:
c1han' Alıntı:

1998-1999 Benzinli 2.0 16V 140 beygir Laguna motoru Volvo'dur.
Volvo motorlu Lagunaların motor numaraları N7Q ile başlar.
RXT özellik paketli olanlar en full modelleridir.

c1han' Alıntı:
tayinci42' Alıntı:
c1han' Alıntı:

1998-1999 Benzinli 2.0 16V 140 beygir Laguna motoru Volvo'dur.
Volvo motorlu Lagunaların motor numaraları N7Q ile başlar.
RXT özellik paketli olanlar en full modelleridir.

99 u vardı bahsettiğin aracın, şuandaki birçok sıfır araçta o konfor yoktur bunu çok rahat görüyorsun ama deli içiyordu :) makam aracı olarak özel üretimmiş zaten..ucuz araç, konforlu araç,yedek parça pahalı (kasko şirketlerini en çok zarara uğratan modelmiş,öyle demişti kaskolatırken adam) yakıtta cömert,virajda sağlam,yüksek performans..öyle işte artık megane var kafam daha rahat :)

bende 2000motor 98 model megane var. yakışı 1.6 ile nereeyse aynı. performansı iyi. klima açıkken araba yüklüyken bile rampa vs. dinlemiyor. bence 1.6 motordan aşağıya zaten inmek mantıklı gibi görünse de, aslında değil.

Çünkü; bagaja birkaç şey koyup 4 yolcu olduğunda küçük motorlar yakışını arttırıyor. çok zarar ettiriyor.

Toyota corolla ya da honda civic alma durumum var. belki satabilirim. ilgilenirsen yazarsın...

BBNET
Geri