Mardin Formatörlükle ilgili son durum

Kodla Büyü

xorcistforyou

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mardin Formatörlükle ilgili son durum nedir ?
Bilgisi olan var mı?
Başvurusunu gönderip olumsuz cevap alan var mı ?

Yada vali hala aynı düşüncede mi? Formatör öğretmen yapmayacak mı bu sene?

Ben daha yeni Mardin'e geldim. Nerdeyse 80 ilde yapıldı. Ama hala mardin de formatörlükle ilgili herhangi bir şey yok. Sadece 6 saat dersim var. Çok sııkıntılı bir durumdayım. Maaş karşılığımı doldurayım yeter diyorum o da yok. Bu arada başvuru yazısı gelmeden başvurabilir miyiz?

Evet başvurunu gönderebilirsin bir sıkıntı olmaz. Ben pazartesi ole yapmayı düşünüyorum.
Ebitefolardan birinide arıyacağım. Olmadı bilg öğretmenleri aralarında bi toplantı yapmalarını istiyeceğim. yada valinin yanına topluca yada bir grup olarak çıkmayı teklif edicem. Vali hala inadında devam ediyorsa. Ek ders olmadan geçinmek zor..

hocam şube müdürlerinden biri kesin olmayacak demiş telefon görüşmesinde..benim de 4 saatim var :) artık domates biber satabileceğim :))

Heralde Milli eğitime gidip bi ebitefoları ziyaret etmek lazım eğer söylenenler doğruysa.. Tabi onlarda pek bişi yapamaz ama yinede bi görüşmek lazım.

Maaş karşılığı oturup durcaz heralde okullarda..

mardin milli eğitimle alakalı bir durum. ebitefoların bişey yapacağını zannetmiyorum. valilik ya da milli eğitimi ziyaret etmek lazım. maaş karşılığnı bile dolduramıyorum.

birlik olup mem'e gidelim arkadaşlar. maaş karşılığı dolmuyor....
herkes kendi ilçesindeki arkadaşlarla irtibata geçse ve sonra da buluşup mem'e gitsek nasıl olur...

muhalif33' Alıntı:
birlik olup mem'e gidelim arkadaşlar. maaş karşılığı dolmuyor....
herkes kendi ilçesindeki arkadaşlarla irtibata geçse ve sonra da buluşup mem'e gitsek nasıl olur...
bencede en mantıklı olan bu hocam.. Birlikte toplu bir görüşme yapmalıyız etkili olması için...

Mantıksız bir düşüncesi yüzünden vali'nin olamıyoruz. Niye değiştiyse eskisi kabul ediyodu.. Zorunlu olduğu halde yapmıyor.. Valilik Bakanlığı tınlamıyor...

hocam telefon açtım İl Mem'e. Milli eğitim müdürü istemiyormuş. ben Mazıdağındaki arkadaşlarla irtibata geçerim. diğer ilçelerden yok mu sıkıntısı olan????

Hocam Mardin Milli Eğitim müdürlüğünde ahbap çavuş ilişkisi çok fazladır. Genellikle işinizi üstün körü silsile yoluyla yapıp valiliğe çıkın derim. Milli Eğitim Müdürlüğünden fazla birşey beklemeyin. Asker Öğretmenliğimi orada yaptım. Yaz dönemi teskere alma zamanı geldi okula 1 ay müdürü bırakın m. vekili bile atamamışlardı. Çileden çıktık artık o kadar yol gelmişiz uçak parası falan filan adamların saçmalığı yüzünden işlerimiz bitmiyordu. Milli eğitim müdür vekili Şube müdürü atama şefi hepsi birbirini suçluyordu. Bir arkadaş bağırarak ben valiye çıkıyorum dedi 10 dk içinde ayaküstü bir müdür vekili yapıverdiler. Sizde her türlü valilikte halledin işinizi. Sorunlu yer orası çalışmayı pek sevmezler :mrgreen:

Geçen sene ahbap-çavuş'un sıkıntılarını yaşadık hocam zaten. İnsanı ayar eden durumlardan birtanesi zaten.

İstemezler sadece "PAŞA"ya kendileri. Sebep'de söylenmez neden yapmadıklarına dair. Olumsuzluklar içinde olumlu şeyler yapsalar dünya tersine dönecek. Nasıl zihniyet ya. Zaten çubukçunun çubuğuna takıldık bu senede burda kaldık.

Bi pazartesi olsun.. Önceki yazdıklarımla ilgili işlemlere başlıcam. Sonra burda gerekli bilgileri aktarırım sizlere. Sonra ona göre hareket ederiz...

arkdaşlar ben de k.tepe de çalışıyorum. ilçe mem e giderim pazartesi günü. bu durum oldukça rahatsızlık verici. eğer görevlendirilmeler yapılmayacak denilirse sendikalara başvuralım. ya da valiliğe çıkalım.

Ben Midyat ilçesinde çalışıyorum pazartesi günü bende görüşecem durumu ama bu yıl formatör görevlendirmeyecekleri söylendi. Benimde 10 saat dersim var norm fazlasıyım . Zaten salı günü 4-5 lere kimlerin gireceği belli olacakmış bakalım hayırlısı...

kollekumran' Alıntı:
Ben Midyat ilçesinde çalışıyorum pazartesi günü bende görüşecem durumu ama bu yıl formatör görevlendirmeyecekleri söylendi. Benimde 10 saat dersim var norm fazlasıyım . Zaten salı günü 4-5 lere kimlerin gireceği belli olacakmış bakalım hayırlısı...

nasıl salı günü kimlerin gireceği belli oluyor hocam anlamadım. zaten 4-5 lere bilgisayarcılar girmeyecek mi? bence bununla ilgili farklı düşünceler ortaya atmayalım. formatörlük olmazsa 4-5 lere tabiki bizler gireceğiz...

bu arada midyat, kızıltepe, mazıdağından ses geldi. diğer ilçelerdeki bilgisayarcılar nerede???

Bugun başvuru dilekçesini yazdım, onaylattım..Gönderdim..

Bakalım nasıl sonuç alcaz..

Öğlen'de bi milli eğitime geççem bakalım orda ne olcak...

Bugün İlçe MEM e gittim Mardin'de formatör görevlendirmesi yapılmayacağını Bakanlığa mail attıklarını cevabını bekledikleriin söylediler...

kızıltepe ilçe mem e gittim il milli eğitim müdürü başvuru alınmayacak diyormuş. o yüzden burası almıyor.
mardin merkezdeki arkadaşlarımız son durumu öğrensin olmazsa yarın öğlenden sonra valiye çıkalım.
burdaki arkadaşlara ulaşmaya çalışırım. bayramdan dolayı gelmeyenler var...

Mardin Meb anasayfasında sol orta bolumde yeralan "MESAJ GONDERIN" kısmını kullanarak e-posta gönderin?

ben az once gonderdım formatorlukle ilgili olarak.. Sizlerde durumuznu ve şikayetinizi bildiren e-postalar atın.. Diğer bilişimcilerede bildirin.. onlarda göndersin..

Bütün iller asker dönüşü kırtasiye parasını alıyor nedense biz mardinde alamıyoz(Burda alamayıp başka ile tayini çıkan arkadaslar aynı gün aldılar ). bütün iller formatörlük görevlendirmesi yapıyor biz ya en son yapıyoz yada "kesinlikle olayacak " gibi cevaplar alıyoz. Okuldaki 3-5 saat dersle bu iş yürümez... Ortak hareket edelim...

arkadaşlar sabrımız kalmadı artık. her ilçedeki arkadaşlar 5-10 bilgisayarcı ile irtibata geçsin. bayramdan sonraki haftaiçi topluca İle gidelim. il mem müdürüne mi valiliğe mi çıkıyoruz. ne yapacaksak yapalım. :verymad:

MEM'den geldim arkadaşlar. Durum kötü..

Ebitefoların bulunduğu oda dağıtılmış ve göreveliler okullarına gönderilmiş. MEM müdürü şu an formatör gorevlendirmeyi düşünmüyor..

1. Şuanki durumumuzu okul müdürlerine iyice anlatıp müdürler toplatısında dile getirmelerini isteyelim.
2. Bayramdan sonra grup şeklinde önce mem müdürüne sonra vali'ye gitmeliyiz..
3. Şimdiden Mardin Meb anasayfasında sol orta bolumde yeralan "MESAJ GONDERIN" kısmını kullanarak e-posta gönderin formatörlükle ilgili. Mailler müdüre ulaşıyor sıkıntınız olmasın..

arkadaşlar o zaman kimse okuldaki arızalara bakmasın. anlaşalım kesinlikle bilgisayar sınıfında sadece derse girip çıkalım. Bir dönem böyle geçsin bakalım ne olacak... kızıltepe de ben 4-5 kişiye ulaşırım.bizim ilçede görevli Ebitefo arkadaşlar da geleceğiz vali ile görüşmek için.

arkadaşlar İli aradım "Mustafa Kuzu" adındaki formatörlükle ilgilenen müdür ile görüştüm. Görevlendirme olmayacak diyor. İl MEM Müdürü izindeymiş. bayramdan sonra gelecekmiş. İl Mem müdürü ile konuşmadan valiliğe çıkmayın dedi. sıkıntı olabilir dedi. Ayrıca Bt sınıfındaki bilgisayarların sınıflara dağıtılacağını söyledi. Yazın Müsteşar gelmiş ve böyle söylemiş.Müsteşarda görevlendirmelere sıcak bakmıyormuş...

BBNET
Geri