Hocam Kahramanmaraşta zorunlu olmuyor istemiyorsanız dilekçeyi doldurmayın yeterli.sisss' Alıntı:zorunlu mu arkadaşlar bilen varmı, ben istemiyorum ne yapmam gerekiyor.
mert02' Alıntı:Hocam Kahramanmaraşta zorunlu olmuyor istemiyorsanız dilekçeyi doldurmayın yeterli.sisss' Alıntı:zorunlu mu arkadaşlar bilen varmı, ben istemiyorum ne yapmam gerekiyor.
mert02' Alıntı:Hocam Kahramanmaraşta zorunlu olmuyor istemiyorsanız dilekçeyi doldurmayın yeterli.sisss' Alıntı:zorunlu mu arkadaşlar bilen varmı, ben istemiyorum ne yapmam gerekiyor.
sisss' Alıntı:mert02' Alıntı:Hocam Kahramanmaraşta zorunlu olmuyor istemiyorsanız dilekçeyi doldurmayın yeterli.sisss' Alıntı:zorunlu mu arkadaşlar bilen varmı, ben istemiyorum ne yapmam gerekiyor.
emin misiniz hocam.Bi kere doldurmamıştım yine görevlendirmişlerdi.
mert02' Alıntı:sisss' Alıntı:mert02' Alıntı:Hocam Kahramanmaraşta zorunlu olmuyor istemiyorsanız dilekçeyi doldurmayın yeterli.sisss' Alıntı:zorunlu mu arkadaşlar bilen varmı, ben istemiyorum ne yapmam gerekiyor.
emin misiniz hocam.Bi kere doldurmamıştım yine görevlendirmişlerdi.
Hocam geçen sene dilekçeyi geç göndermiştik ebitefo arkadaş arayıp benden görüş almıştı olcakmısın zorunlu değil demişlerdi bende son anda belgeleri gönderip formatör olmuştum. Cevabınız üzere ebitefo arkadaşı aradım dilekçeyi doldurmazsa görev verilmez dedi. ama en net bilgiyi sanırım İl MEM den almak
kimse vermez hocam. köyde olduğum için sabah yedide sabahçılarla gelip akşam yedide öğlecilerle gitmeyi kimse istemezbotebocuu' Alıntı:hocam zorunluluk konusunda bana da dilekçe vermezseniz olmaz dediler ki siz vermeseniz de talibi o kadar çok var ki hiç merak etmeyin, birisi olur
hakanotuken' Alıntı:Okullara yazı geldi mi yoksa siteden mı indirip dolduracağız
papakaa' Alıntı:hakanotuken' Alıntı:Okullara yazı geldi mi yoksa siteden mı indirip dolduracağız
hocam siteden indirip başvurunu yap. yarın son gün.
bu arada maraşta zorunlu yapıyorlar formatörlüğü.
papakaa' Alıntı:hocam bi word birde excell dosyası var word dosyasını doldur imzala excell dosyasını doldur müdürün kaşesi mührü ve imsaını alıp göndertin okula. habersiz yapmanızı önermem. ayrıca okulun e-postasındada elektronik ortamda ve resmi yazıyla göndermeniz gerek
özel mesajlarını bir kontrol et hocamhulya08' Alıntı:verin hocam tlf. bir arayayım belki yol gösterir.