hakanotuken' Alıntı:Tahmin ediyorum köylerde yada varoş bölgelerde çalışan eğitim bir senli öğretmenleri btr yaparak merkeze getirme çabası.
baynadir' Alıntı:hakanotuken' Alıntı:Tahmin ediyorum köylerde yada varoş bölgelerde çalışan eğitim bir senli öğretmenleri btr yaparak merkeze getirme çabası.
hocam kusura bakma ama sana sadece laf konuştu bal kabağı demek geliyor içimden...
böyle bir konuya nasıl bu kadar sığ ve saçma yaklaşabildin çok merak ediyorum. olayın iç yüzünü ben biliyorum sen bilmiyorsun ve gıybet ediyorsun... boşuna günaha girme. yardımcı olmayacaksan konuşma.
gölge etme başka ihsan istemez...
olaya sendikal, siyasal yaklaşan böyle kişiler olduğu sürece bizden bir halt olmaz. bu durumlarda kimse sendikana bakmaz. yıllarca norm fazlasıydık, dersimiz seçmeliydi. eğitim bir senli olanlar norma fazlası değilmiydi?, yerleri değiştirilmedi mi?, onların dersleri zorunlu muydu?...
lütfen biraz mantıklı konuşun...
Yapılan görevlendirmeler iptal mi edilecek hocam ?evrensel38' Alıntı:Arkadaşlar yeni görevlendirme yapılacak. Başvuru için dilekçe yazılarak ilçe mem aracılığıyla yapılması gerekmektedir. Görevlendirmeler ilk önce fatih projesi olan okullarda olacaktır.