mail adresine IP Yenileme bağlantısı gelmiyor (sorun Çözüldü

Kodla Büyü
k.cokol' Alıntı:
55.000 okul bir hostta nasıl olacak bakalım, benim siverekcumhuriyet.k12.tr sitesi tek başına turhostu kastı, turhosttan siteni portal paketine geçir, yoksa makineyi çok kasıyor diye uyarı geldi, düşünün benim okulumun sitesi gibi 55.000 site tek bir sunucuda
bunun yerine bakanlık bir hosting firmasından hizmet satın alsa joomla hazır bir temayla quickstart şablon olsa kimsenin başı ağrımaz + hosting firması 24 saat destek verir bunların hiçbirisi olmaz, tıkır tıkır tüm siteler çalışır.
Sayın Hocam,

Göç yolda düzülür.

Habib hocam bu işe gönülden inandığınızın farkındayım sonuçta inanmasanız bu iş için o kadar eğitim hazırlayıp görüşümüze sunmazsınız, emeğiniz yadsınamaz fakat ben sizinle aynı düşünmüyorum şu sıralar kendi özel sitemin tasarımınla uğraşmaktayım açtığımda meb şablona objektif bir bakış açısıyla bakıp görüşlerimi yayınlayacağım

k.cokol' Alıntı:
Habib hocam bu işe gönülden inandığınızın farkındayım sonuçta inanmasanız bu iş için o kadar eğitim hazırlayıp görüşümüze sunmazsınız, emeğiniz yadsınamaz fakat ben sizinle aynı düşünmüyorum şu sıralar kendi özel sitemin tasarımınla uğraşmaktayım açtığımda meb şablona objektif bir bakış açısıyla bakıp görüşlerimi yayınlayacağım
Sayın Hocam,

Ben Bakanlığın bu yapmış olduğu sisteme tamamıyla güzel olmuş demiyorum. 1 yıldır kullanıyorum ama benim de katılmadığım noktalar var. Mesela Panel ve içerik yüklemeyi çok beğenirken tasarımın (Yani arayüzün) çok daha güzel olabileceği kanaatindeyim. Ayrıca bu IP meselesi bana göre de çok sıkıntı.

Fakat benim düşüncem devlet memuru olmamızdan dolayı bizden istenilen bir şey var ve biz bunu yapmak zorundayız. Bize verilen bu işi en güzel şekilde nasıl yaparım ve arkadaşlarıma nasıl yardımcı olurum. Başka bir şey değil.

Ayrıca MEBWEB yaptığımız işlerin belki % 10'luk kısmıdır. TEFBİS var bir de. İnanın verem olursunuz.

Bir tek amacım var o da ne iş yaparsan yap en iyisi sen ol. Kulu bilmezse Allah (c.c) bilir.

BBNET
Geri