Avrupanın niye krize girdiği belli oldu.... beleşten o kadar para verilir mi?developer' Alıntı:Emin ol senin gibi düşündüm ilk başta hemde harfiyensana şu kadar söyleyim kulaklarına inanma
Bak 184 gunde 415 doalr yatırım yaptı yabancı bir vatandaş ve aldığı parayı ben söyleyim tamı tamına 47.750 bin dolar Tl oalrak tamı tamına 78 bin tl ediyor.Şaka gibi geldiğini bende biliyorum bende hala şoktayım ama bu yabancı vatandaş gerçektende aldı bu parayı hatta şirket ödül bile verdi
![]()
:++:only61' Alıntı:arkadaşlar sakın inanmayın böyle şeylere paranızı kaptırmayın
eğer para kazanmak istiyorsanız ticari işlere yönelin,web sitesi yapın,alın satın kazanın
ama ne olduğu belirsiz bu işlere kalkışmayın bir vatandaş olarak sizi uyarmak ta benim görevim.
Tamam hocam sisteme bugün giriş yapıyorum 145$ ile aylık olarak burada sonucu bildirecğeim 11. aya gelince ondan sonraki ehr ay 11.000$ gelir olacak bunuda bildireyim.mse' Alıntı:bekliyoruz![]()
Dört gözle...
Amacım insanları kandırmak değil şirket ismi bannersbroker buyrun oldumu?Kimse inanmayınca ne yapmamı bekliyorsunuz ki önce kendim deneyeceğim resmi oalrak kanıtlayacğaım sonrada burada paylaşacağım.cakin' Alıntı:developer hocam, hem insanların ilgisini çekiyosun hem kaynağını ispatlamıyosun hem de ben kazanayım da siz görün diyosun. Boş gündemler yaratıp insanları böyle şeylerle meşgul etmeyin
developer' Alıntı:Amacım insanları kandırmak değil şirket ismi bannersbroker buyrun oldumu?Kimse inanmayınca ne yapmamı bekliyorsunuz ki önce kendim deneyeceğim resmi oalrak kanıtlayacğaım sonrada burada paylaşacağım.
o resimler benim hesabıma ait değil hocam 3 ayda 13 bin tl yapan bir tanıdığa ait.mse' Alıntı:ya hocam internette bunun gibi binlerce örnek var.
hocam kanıtlamana gerek yok .... güle güle harca..
Bilemem gmaili nedne kullanıyor ama bildiğim tek şey güvenli bi sistem şahit oldum buna.mse' Alıntı:madem millete b... :lol: gibi para dağıtıyo niye gmail den mail almış.
developer' Alıntı:Emin ol senin gibi düşündüm ilk başta hemde harfiyensana şu kadar söyleyim kulaklarına inanma
Bak 184 gunde 415 doalr yatırım yaptı yabancı bir vatandaş ve aldığı parayı ben söyleyim tamı tamına 47.750 bin dolar Tl oalrak tamı tamına 78 bin tl ediyor.Şaka gibi geldiğini bende biliyorum bende hala şoktayım ama bu yabancı vatandaş gerçektende aldı bu parayı hatta şirket ödül bile verdi
![]()
developer' Alıntı:Emin ol senin gibi düşündüm ilk başta hemde harfiyensana şu kadar söyleyim kulaklarına inanma
![]()
Hele şükür bir kişide olsa beni anladıismailt' Alıntı:hocam kazanırsanız ilgileniriz önce bir siz deneyin bakalım sonuç ne olacak.Çünkü böyle şeyleri daha önce çok duyduk
bilgisayarbilisim60' Alıntı:developer' Alıntı:Emin ol senin gibi düşündüm ilk başta hemde harfiyensana şu kadar söyleyim kulaklarına inanma
![]()
sen her söylenene inanıyormusun arkadaşım ya!!!eğer öyleyse bu branşın bu hale gelmesi normal...
titan zincirleri hep böyle çalışır zaten, olayın espirisi bu, safları öne sür voleyi vur..ben sana 1000 dolar vereyim fazla değil seneye 10000dolar ver fazlası senin olsun,ama bunun için noterden onaylı anlaşma yaparım kazanamazsan 1 sene maaşına el koydururum... var mısın arkadaşım..
omata' Alıntı:İNGİLİZ ATASÖZÜ " KİMSE KİMSEYE BEDAVA ÖĞLEN YEMEĞİ VERMEZ"