Maarif Modeli Yeni Müfredata Uygun Kitaplarımız Çıktı

Kodla Büyü
ben direk kendime satın alıp yol haritası olarak kullanacağım hocam. ücretsiz örnek değil direk satın alacağım. o kadar emeğiniz geçmiş 350 tl çok ta büyük bir para değil. kendi tasarladığım bir sürü etkinlik var onları da kullanacağım. kitabınız önümde yol haritası olarak açık dursun niyetindeyim. bulunduğum okulda öğrencilere kitap aldırma işi benim açımdan çok büyük sıkıntı yaratır.
Öğretmenim BBNET2025 kodunu deneyin. Kitap satışa çıktığında indirim tanımlanmıştı foruma özel. Bu kodla alabilirsiniz.

Arkadaşlar 6. sınıflara eski müfredatı uygulayamıyor muyuz? sitede Maarif modeline göre yeni müfredat için hazırlanmış kitaplar var siz derslerinizde buradaki konularımı anlatıyorsunuz anlayamadım

Arkadaşlar 6. sınıflara eski müfredatı uygulayamıyor muyuz? sitede Maarif modeline göre yeni müfredat için hazırlanmış kitaplar var siz derslerinizde buradaki konularımı anlatıyorsunuz anlayamadım
6. sınıflarda dersleri önceki öğretim programına göre anlatıyorum. Yıllık planı da o şekilde hazırlamıştım.

Değerli arkadaşlar, internet erişimi olmayan okullarımızdan indirilebilir uygulama talebi geldi. O sebeple yayınevi hem pardus hem windowsta çalışacak şekilde z kitap uygulaması hazırlıyor. Çok kısa bir zamanda yayınlanacak. Diğer tarafı o sebeple kapatmışlar.
Pardus uyumlu olanı ne zaman çıkar

ilksms
Geri