Maarif Modeli Yeni Müfredata Uygun Kitaplarımız Çıktı

Kodla Büyü
Hocam 5-6 sınıf etkinlik kitaplarını artık yayınlamayacak mısınız? Öncekiler gerçekten iyi...
O serinin ismi değişti artık hocam. Robotik Kodlama ismiyle yenilendi tüm kitaplar.
1757235888525.webp

Çok emek sarf ettik, büyük bir titizlikle çalıştık, bence alanımıza yakışır kitaplar oldu. Tebrikler ekip: @cgg*seco @hasemrah @omd
Ekip arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Birlikte yirmiye yakın iş yapmışız yıllar içinde. @cgg*seco @hasemrah @hakanyandım İnceleyen arkadaşların da yeni baskılar için önerilerini bekleriz.
Ekip harika. Gerçekten özveri ve titizlikle hazırladık. Ciddi emek ve zaman harcandı. Bende yaz tatilini yiyen @cgg*seco @hakanyandım @omd arkadaşlarımı tebrik ediyorum.
@hasemrah öğretmenim hazırlıyor. Yakında paylaşır.
Bugün tamamladım. Kendi web sitemde paylaşacağım.

İllerinde bayi olmayan veya çok uzan olup iletişim kuramayan öğretmen arkadaşlarımız benimle iletişime geçebilir.

Hocam öncelikle emeğinize sağlık. Kitap temini noktasında her ilde bireysel alımlar için bayii mevcut mu diğer türlü çok sıkıntı oluyor. Bir de örneğin 3. Tema olan Bilgisayar Ağları ve İletişimde süreç bileşenlerinde ağ türlerine yer vermemiş gördüüğm kadarıyla yeni kitapta bu çıkarıldı mı mesela?

Ve diğer bir sorun biz imam hatip öğretmenleri haftalık bir saate bu konuları nasıl verimli bir şekilde maarif modelin hakkını vererek işleyebileceğiz? Bu konuda fikir almak isterim kıymetli öğretmenlerimden.

Hocam öncelikle emeğinize sağlık. Kitap temini noktasında her ilde bireysel alımlar için bayii mevcut mu diğer türlü çok sıkıntı oluyor. Bir de örneğin 3. Tema olan Bilgisayar Ağları ve İletişimde süreç bileşenlerinde ağ türlerine yer vermemiş gördüüğm kadarıyla yeni kitapta bu çıkarıldı mı mesela?
Öğretmenim bazı konular 5'ten 6'ya, bazıları 6'dan 5'e alınmış. Bazı yeni kazanımlar (öğrenme çıktısı) eklenmiş, bazıları çıkartılmış. Yayınlanan taslak müfredata göre birebir aynısı ve olabildiğince güncelliğini koruyacak şekilde hazırlandı.
Birçok ilde bayi mevcut, hem bireysel hem toplu alımlar için iletişime geçebilirsiniz. Eğer bayiyle iletişim kuramazsanız benimle özelden iletişime geçebilirsiniz.

Ve diğer bir sorun biz imam hatip öğretmenleri haftalık bir saate bu konuları nasıl verimli bir şekilde maarif modelin hakkını vererek işleyebileceğiz? Bu konuda fikir almak isterim kıymetli öğretmenlerimden.
İmam Hatip ortaokulları maalesef çok zor durumda. Açıkçası bu konularda mücadele etmek için kitaplardan bağımsız bir şekilde ekip kurduk. Bu hafta sendikalarımıza sorunlarımızı bildirecek şekilde bir yol haritası belirledik. Lütfen sendikanıza gidin, durumunuzu hatta alandaki tüm durumu anlatın. Geçici çözüm olarak norm kadro yönetmeliğindeki madde 23.3'e istinaden okulunuza bilgisayar öğretmeni normu tanımlanması için sendikanızın bakanlıkla görüşmesini isteyin.

ilksms
Geri