bu maniyi mi okuyalım hocam müfettişebizden bişey istemezler bence, kitbımız yok, bt sınıfımız yok, afaki ders işliyoruz.
Ne verdin ki ne alasın
Hem yıkıla hem yanasın
Sonsuza dek dert bulasın
Senin derdin hiç bitmiyor dünya

Bizim branşa girmemişler yani öyle mi hocam?Bizim okula geldiler. 5 ana dersin öğretmenlerin derslerine 40 dk girdiler. Öğretmenlerin dosyalarını planları ders öncesi inceleyip, dersin islenisini takip ediyorlar. Sadace rehberlik için geldiklerini belirtmisler öğretmen arkadaşlara.
Evet okuyun, ama mani değil şarkı bu, sura iskenderli çok güzel , yada akıllı tahtada arka planda çalabilir.bu maniyi mi okuyalım hocam müfettişe![]()

Seyfi Yerlikaya tercihimdirEvet okuyun, ama mani değil şarkı bu, sura iskenderli çok güzel , yada akıllı tahtada arka planda çalabilir.![]()

Bizim değil diğer derslere girmediler bizim okulda. Sadece ana derslere girdiler.Bizim branşa girmemişler yani öyle mi hocam?
hangi il ilçe hocamBakanlıktan müfettiş geldi benim dersime girdi evraklarını hazı olsun özellikle değerler eğitimi dersimizde muhakkak işleyin mebi de varsa dokuman onları kullanın ayirca ders kitabınız varsa onuda kullanın. Cokda ciddiye alınacak Bi durum yok maarif model nasıl gidiyor onu imceliyorlar güya
Aman hocam bakanlık müfettişleri cok yetkili, görevden alma yetkileri var, elimden geleni yapıyorum dersiniz, zaten dertleri bizim branşla ilgili değil.İmam hatipteyim. Haftada 1 saate indirdiler ama buna uygun öğretim programı falan yayınlamadılar. Sene başında maarifle alakalı bir eğitime çağırmadılar. Maarif modeline ait hiç bir belgem yok. Yıllık planım okul ilçe zümre tutanaklarım falan var. Gelirler de bir laf ederlerse kendimi tutamayıp "Dersi adam yerine koysaydınız da sonra bu belgeleri isteseydiniz" diye tartışmaktan çekiniyorum.
Biraz daha detay rica edebilir miyiz?Bakanlıktan müfettiş geldi benim dersime girdi evraklarını hazı olsun özellikle değerler eğitimi dersimizde muhakkak işleyin mebi de varsa dokuman onları kullanın ayirca ders kitabınız varsa onuda kullanın. Cokda ciddiye alınacak Bi durum yok maarif model nasıl gidiyor onu imceliyorlar güya
tamamen aynı durumdayız hocam çat diye 1 saate indirip aynı dersi işlememizi bekleyip sonrasında da neden böyle yaptınız demezler sanırım bizlereİmam hatipteyim. Haftada 1 saate indirdiler ama buna uygun öğretim programı falan yayınlamadılar. Sene başında maarifle alakalı bir eğitime çağırmadılar. Maarif modeline ait hiç bir belgem yok. Yıllık planım okul ilçe zümre tutanaklarım falan var. Gelirler de bir laf ederlerse kendimi tutamayıp "Dersi adam yerine koysaydınız da sonra bu belgeleri isteseydiniz" diye tartışmaktan çekiniyorum.

Bana gelip şöyle " Hocam sen çok yetersizsin çünkü maarif modelini uygulayamıyorsun. Çünkü 2 derste işlenecek konu için sana 1 ders verilmiş olsa bile bu işi yapabilmen gerekiyordu. Çünkü öğretmenlik fedakarlık ve çalışkanlık mesleğidir. Bu yüzden maaşının %70 ini alacaksın ama kızağa çekildin. İkinci bir yazıya kadar kızağa çekilmiş olarak kalacak hiç bir derse girmeyecek bizden haber bekleyeceksin. Artık 1 yıl mı sürer 5 yıl mı sürer orası muamma ama çocuklarımızın geleceklerini sana emanet edemeyiz" falan deseler ne kadar da mutlu olurum iyi bir öğretmen olmadığım için. Ama görevden alınırsam maaş vermezler herhalde değil mi?Aman hocam bakanlık müfettişleri cok yetkili, görevden alma yetkileri var, elimden geleni yapıyorum dersiniz, zaten dertleri bizim branşla ilgili değil.
Biraz daha detay rica edebilir miyiz?
Dönem içinde yaptığımız sınavların analizi mi hocam bahsettğiniz.Yıllık plan zumre ders planı hepsi dayanışma olsun. Maarif müfredatı ile ilgili yaptınız etkinlikler varsa olsun yazılı ve analizinin olsun. Dersimizde değer eğimi yer verin yani dertlerinizi o konularda dahil edin.
yarın gelirler bence size de. Belki iki gün sürecek.Bugün bizim okulu da ziyaret ettiler. Bizim derse girmediler. Okul temelli planlama sormuşlar, yıllık, günlük plan, yazılı soruları ve cevap anahtarına bakmışlar. Kısaca TYMM ye uygun işleniyor mu dersler onu inceliyorlar gibi geldi bana.
Belli olmaz Hocam, Rapora ne yazdıklarına bağlı, sonuçta durumu bizimle paylaşmıyorlar. Onlar gittikten sonra bir kaç ay sonra etkisini hissedebiliriz.Bakanlıktan müfettiş geldi benim dersime girdi evraklarını hazı olsun özellikle değerler eğitimi dersimizde muhakkak işleyin mebi de varsa dokuman onları kullanın ayirca ders kitabınız varsa onuda kullanın. Cokda ciddiye alınacak Bi durum yok maarif model nasıl gidiyor onu imceliyorlar güya