branş öğretmeninin idari görev diye bir yükümlülüğü yok. branş dışı dersler isteğe bağlıdır talim terbiyenin çizelgesinde branşınızın verebileceği dersler arasında sayılmamışsa. ders tamamlama için eğitim bölgesi esas alınır. eğitim bölgesinde branşınızın dersi varsa girmek zorundasınız yoksa girmezsinizMerhaba arkadaşlar benim 6 saat dersim var köy okulundayım bölgemizde tek okuluz 2. Dönem btr olmasam sadece kendi bilişim dersine girmek istesem bu durumda 15 saati tamamlamak için idari görev mi verirler yoksa sadece 6 saat dersemi girerim teşekkürler...
Katılıyorum.branş öğretmeninin idari görev diye bir yükümlülüğü yok. branş dışı dersler isteğe bağlıdır talim terbiyenin çizelgesinde branşınızın verebileceği dersler arasında sayılmamışsa. ders tamamlama için eğitim bölgesi esas alınır. eğitim bölgesinde branşınızın dersi varsa girmek zorundasınız yoksa girmezsiniz
21 Saate kadar ders verebilirler hocam, 21 saatten fazla almak istemiyorum deme hakkınız var.Bende de tersi durum var.
Sadece maaş karşılığı ders istiyorum.
İdare zorla 20 saat ders verdi.
![]()
aynen durum bu hocamın dediği gibibranş öğretmeninin idari görev diye bir yükümlülüğü yok. branş dışı dersler isteğe bağlıdır talim terbiyenin çizelgesinde branşınızın verebileceği dersler arasında sayılmamışsa. ders tamamlama için eğitim bölgesi esas alınır. eğitim bölgesinde branşınızın dersi varsa girmek zorundasınız yoksa girmezsiniz
Hocam köydeyim demişsiniz. Köyde iseniz eğitim bölgesinde başka okul yoksa ki yok demişsiniz ve okulda öğretmeni olmayan dersler varsa o derslere girersiniz. Ders yoksa girmezsiniz.Merhaba arkadaşlar benim 6 saat dersim var köy okulundayım bölgemizde tek okuluz 2. Dönem btr olmasam sadece kendi bilişim dersine girmek istesem bu durumda 15 saati tamamlamak için idari görev mi verirler yoksa sadece 6 saat dersemi girerim teşekkürler...