:++: :alkis:blue123' Alıntı:yetmez amauhaha:
uhaha:
Sallamış hocam. Ders saatlerinin 35 dk ya düşeceğini söylediler ulusal kanallarda. Muhtemelen bakanın kendisiydi söyleyende. Hoş, bakan da çok tutarlı sayılmazzilal' Alıntı:kaynak belli değil ama olursa da şaşırmam. haftaya seminerler 8-5 arası dedi müdür. ders saatleri 60 dk çıkıcak dedi. e konferansta dinlemiş. ee 25 saate mi şaşırıcaz :?
zilal' Alıntı:kaynak belli değil ama olursa da şaşırmam. haftaya seminerler 8-5 arası dedi müdür. ders saatleri 60 dk çıkıcak dedi. e konferansta dinlemiş. ee 25 saate mi şaşırıcaz :?
opian' Alıntı:Sallamış hocam. Ders saatlerinin 35 dk ya düşeceğini söylediler ulusal kanallarda. Muhtemelen bakanın kendisiydi söyleyende. Hoş, bakan da çok tutarlı sayılmazzilal' Alıntı:kaynak belli değil ama olursa da şaşırmam. haftaya seminerler 8-5 arası dedi müdür. ders saatleri 60 dk çıkıcak dedi. e konferansta dinlemiş. ee 25 saate mi şaşırıcaz :?![]()
yalandünya' Alıntı:Sövmek serbest başlayın :mrgreen:
:++:pakgun' Alıntı:Senin gibi insancıkları görünce mesleğimden utanıyorum. Kullandığın üslup sokak serserilerinde vardır ancak. Ben silivri Turgut Reis İlk öğretim okulunda çalışıyorum. Kaynağımda bizim okulda çalışan bir Eğitim Bir Sen li. PEKİ SEN NEDEN SAVUNACAKSIN DİYE BİR TARAFINI YIRTIYORSUN.her_dem' Alıntı:biri kıçından bir haber uydurmuş sizde yorum yapıp duruyorsunuz.
haberin kaynağı nedir: kaynak arkadaşın kıçı
pakgun' Alıntı:Senin gibi insancıkları görünce mesleğimden utanıyorum. Kullandığın üslup sokak serserilerinde vardır ancak. Ben silivri Turgut Reis İlk öğretim okulunda çalışıyorum. Kaynağımda bizim okulda çalışan bir Eğitim Bir Sen li. PEKİ SEN NEDEN SAVUNACAKSIN DİYE BİR TARAFINI YIRTIYORSUN.her_dem' Alıntı:biri kıçından bir haber uydurmuş sizde yorum yapıp duruyorsunuz.
haberin kaynağı nedir: kaynak arkadaşın kıçı
SilverMan' Alıntı:yalandünya' Alıntı:Sövmek serbest başlayın :mrgreen:
Diğer bir kaç edepsizin iletisini silmiş yönetim.
Senden başlasalar sövmeye hoşuna gider mi? Edepsiz seni..
Düzey ve evre: I. DÜZEY: GELENEK ÖNCESİmfk' Alıntı:açılan başlıklar da hükümet politikaları gibi laçkalaştı.
demek ki 4 kişi birleşsek ancak maaş karşılığını doldurcazofkar' Alıntı:isterse 40 saat olsun bizim için birşey farketmez çünkü ben şu an 7 saat yapıyorum