...maliaydogan' Alıntı:7/1 yim
493tl yatmış
acaba ek ders maaş hepsi içindemidir?
Vaybe benim gibi olan da varmış. bendensin hocammasterkartall' Alıntı:Bende de hesabımdaki 0,97 TL var sadece :mrgreen:
ümraniyede hocammasci' Alıntı:istanbulun neresi hacı ya pendikte tık yok
Daha kötüsü de var hocamgakgoskentli' Alıntı:Vaybe benim gibi olan da varmış. bendensin hocammasterkartall' Alıntı:Bende de hesabımdaki 0,97 TL var sadece :mrgreen:uhaha:
hocam tam maas uzerınden hesap edılmıyor o fark benımkıde o sekılde hesapladım gelmedı devlet bu hocam hesabını yapmıstır onunbahhele' Alıntı:maaş farkım hesapladığımdan daha az yattı.son ay 1732 tl aldım.1 ay öncede 1656 tl..aradaki fark 76 tl ..bunu 5 le çarpmayacakmıyız? 14 günlük farkı bile saymıyorum! 380 küsur tl yatması gerekirken 352 tl gibi bişey yatmış! :verymad: :verymad: sebebini bilen varmıııııııı? 5 aylık vergi dilimine girmediğimizi varsayarsak bunuda vergisi almamışlardır herhalde değilmi??!!! :verymad: :verymad:
bahhele' Alıntı:maaş farkım hesapladığımdan daha az yattı.son ay 1732 tl aldım.1 ay öncede 1656 tl..aradaki fark 76 tl ..bunu 5 le çarpmayacakmıyız? 14 günlük farkı bile saymıyorum! 380 küsur tl yatması gerekirken 352 tl gibi bişey yatmış! :verymad: :verymad: sebebini bilen varmıııııııı? 5 aylık vergi dilimine girmediğimizi varsayarsak bunuda vergisi almamışlardır herhalde değilmi??!!! :verymad: :verymad:
ramo87' Alıntı:bahhele' Alıntı:maaş farkım hesapladığımdan daha az yattı.son ay 1732 tl aldım.1 ay öncede 1656 tl..aradaki fark 76 tl ..bunu 5 le çarpmayacakmıyız? 14 günlük farkı bile saymıyorum! 380 küsur tl yatması gerekirken 352 tl gibi bişey yatmış! :verymad: :verymad: sebebini bilen varmıııııııı? 5 aylık vergi dilimine girmediğimizi varsayarsak bunuda vergisi almamışlardır herhalde değilmi??!!! :verymad: :verymad:
1656*,04=66,24
66,24*5,5=362,32 Yatması lazımdı
Bana 140 TL yatmış acaba hata mı var
maaşlar erken yatacak mı arkadaşlar ? bir duyum alan var mı ?