ilkokulda btr görevim,ortaokulda kadrom olduğu için ilkokul saatlerine göre okuldan çıkıyorum 6 yıldır bu şekilde devam ediyordum.geçen yıl müdürle bir saat erken çıkıyorsun mesai saatlerine dikkat edeceksin bundan sonra diye emrivaki yaptı (kendisiyle önceden büyük bir kavga yaşadık hala onun etkisini atabilmiş değil) ilkokul da btr olduğum için ilkokul saatlerine göre çıktığımı erken çıkmadığımı söyledim ayrıca mesai saatlerine dikkat edecek olursak idarecilerin bu konuda daha zararlı çıkacağını söyledim(kendileri istediği saatte gelip gidiyorlar çünki) bundan sonra kim kaçta gelmiş kaçta gitmiş nöbet defterine yazarım dedim..sen beni tehditmi ediyorsun falan filan terbiyesizlik yapma derken ben çıktım odadan tekrar bir kavga yaşamamak için.sömestir dönüşü ders programım dağınık olduğu için nöbetten çıkarmış beni normalde btr ye ful dersin olduğu gün yazılıyor nöbet ama şimdiye kadar buna hiç dikkat etmeden nöbet veriyorlardı.o zaman bişey demedim tutmam olur biter dedim.şimdi yeni eğitim dönemi için ders programı yapıyorlar müdür yardımcısı herkese özel durumlarını sordu bana da sordu ders programı yapmadan önce, bende 6 saat bir güne olsun o gün nöbet tutmam için o şekilde olması gerekiyor,bu yüzden geçen yıl çıkarmıştınız dedim,not aldı tamam diyerek.müdür şimdi ders programlarını okul whatsup grubuna atmış isteyen herkesin istediğini yapmış kimisinin 2 gününü boşaltımış kimisinin tek gününü kim ne istediyle çiçek gibi program gel gelelim bana gelince yine dağıtmış şimdi bu yaptığı mobbinge glrmiyor mu isteyenin iki gününü boşaltırken bana nöbet vermemek için dağıtmış müdür yardımcısına sordum müdür bey yaptı ders programını diyor. siz olsaydınız nasıl bir yol izlerdiniz bu adaletsizlik karşısında?