dobra1979' Alıntı:Seminerden kasıt e konferanssa o sadece sınıf öğretmenlerine olacak.
loperselim' Alıntı:dobra1979' Alıntı:Seminerden kasıt e konferanssa o sadece sınıf öğretmenlerine olacak.
sadece sınıfçılara değil hocam, benim anladığım sınıfçılara 3 hafta, branşçılara 2 hafta. ama liseler hakkında bi bilgim yok.
dobra1979' Alıntı:loperselim' Alıntı:dobra1979' Alıntı:Seminerden kasıt e konferanssa o sadece sınıf öğretmenlerine olacak.
sadece sınıfçılara değil hocam, benim anladığım sınıfçılara 3 hafta, branşçılara 2 hafta. ama liseler hakkında bi bilgim yok.
hocam bu dönemde sadece sınıf öğretmenlerine 3 grup halinde 3 hafta verilecek. Eylüldeki branşçılara olabilir onunla ilgili kesin bişey duymadım.
loperselim' Alıntı:dobra1979' Alıntı:loperselim' Alıntı:dobra1979' Alıntı:Seminerden kasıt e konferanssa o sadece sınıf öğretmenlerine olacak.
hocam bu dönemde sadece sınıf öğretmenlerine 3 grup halinde 3 hafta verilecek. Eylüldeki branşçılara olabilir onunla ilgili kesin bişey duymadım.
hocam yazıdan anladığım o değil ama hadi hayırlısı.