liselere yazın seminer var mı?

Kodla Büyü

karekedi

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Eşim lisede edebiyat öğretmeni 8 inden sonra ortalama yükseltme sınavları vs. olacak. Ama liselerde de 3 hafta boyunca seminer olacak saat 8-16 arasında gibi bi söylenti gelmiş kulağına. Böyle bir duyum alan var mı acaba?

il milli eğitim müdürlerinin zihniyetine göre, yaranma çabasına göre değişiyor hocam. Artık biliyorsunuz öğretmene nekadar eziyet edersen okadar bakana yaranıyorsun. Bizde haziran sonuna kadar sınavlar var şimdilik daha da bişey yok.

dobra1979' Alıntı:
Seminerden kasıt e konferanssa o sadece sınıf öğretmenlerine olacak.

sadece sınıfçılara değil hocam, benim anladığım sınıfçılara 3 hafta, branşçılara 2 hafta. ama liseler hakkında bi bilgim yok.

loperselim' Alıntı:
dobra1979' Alıntı:

sadece sınıfçılara değil hocam, benim anladığım sınıfçılara 3 hafta, branşçılara 2 hafta. ama liseler hakkında bi bilgim yok.

hocam bu dönemde sadece sınıf öğretmenlerine 3 grup halinde 3 hafta verilecek. Eylüldeki branşçılara olabilir onunla ilgili kesin bişey duymadım.

Ben de lisedeyim. Görünen o ki ortalama yükseltme sınavlarını bitirip gidecek herkes. Şimdilik gelen giden bi seminer yazısı yok.

dobra1979' Alıntı:
loperselim' Alıntı:
dobra1979' Alıntı:

hocam bu dönemde sadece sınıf öğretmenlerine 3 grup halinde 3 hafta verilecek. Eylüldeki branşçılara olabilir onunla ilgili kesin bişey duymadım.

hocam yazıdan anladığım o değil ama hadi hayırlısı.

Ekli dosyalar

• yazi.jpg
    yazi.jpg
    143.1 KB · Görüntüleme: 1,615
loperselim' Alıntı:
dobra1979' Alıntı:
loperselim' Alıntı:
dobra1979' Alıntı:

hocam yazıdan anladığım o değil ama hadi hayırlısı.

hocam bunu görmemiştim sen haklısın önemli olan o değilde bizim halimiz ne olacak! bu moderatörlük sıktı bir haftada :(

BBNET
Geri