Lgs Toplu Sonuç Düzenleme

Kodla Büyü
sonuçlar bu sene yüksek ihtimal eba kişisel şifreleri ile olacak o yüzden eğer e-okul arka planında bir rapor konulmazsa toplu sonuç alınması biraz zor

sonuçlar bu sene yüksek ihtimal eba kişisel şifreleri ile olacak o yüzden eğer e-okul arka planında bir rapor konulmazsa toplu sonuç alınması biraz zor
👍
Bakanlık ya yazı yazacak bilgileri istemeyin, suç diye.. yada okula, olmassa il meme sistemi açacak... 1. Seçenek zaten denendi işe yaramıyor, 2. Seçeneği uygulasınlar ...

Çok da umurlarında değil bence... böyle devam eder.. sonuçlar açıklandıktan 3-4 gün sonra öğrenci sonuç kağıdından kontrol edilir .. o zamana kadar müdürleri sıkıştırıp dururlar...
Tüm öğrencilere " sıfırdan eba parolası vermek" geyiğine girenler de olur, programını da yapan olur... Gönüllü gönülsüz, istekli isteksiz... Herkes kendine bir yol çiziyor..

bu sene sonuçlar EBA girişi yapılarak alınacak bakalım durum nasıl olacak.
Bursluluk için şöyle yaptım başvuru yapan öğrencilerin hepsine şifre verdim ve tüm şifreyi aynı şekilde yaptım sonra girip bursluluk sonuçlarını çağırdım başarılı olduk ama şu an aşağıda ki sayfaya giriş yapılmıyor eba şifresiyle şifre tc yanlış hatası veriyor

Ekli dosyalar

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    14 KB · Görüntüleme: 52
Bursluluk için şöyle yaptım başvuru yapan öğrencilerin hepsine şifre verdim ve tüm şifreyi aynı şekilde yaptım sonra girip bursluluk sonuçlarını çağırdım başarılı olduk ama şu an aşağıda ki sayfaya giriş yapılmıyor eba şifresiyle şifre tc yanlış hatası veriyor

Nasıl yaptınız hocam yaptığınız çalışmanın kaynak kodu varsa veya bir uygulaması varsa paylaşabilir misiniz genelden değil de mümkünse özelden paylaşırsanız çok sevinirim

Nasıl yaptınız hocam yaptığınız çalışmanın kaynak kodu varsa veya bir uygulaması varsa paylaşabilir misiniz genelden değil de mümkünse özelden paylaşırsanız çok sevinirim

Read Me yazan belgede kullanımı var Hocam anlaşılmazsa yardımcı olurum

Ekli dosyalar

E-okuldan T.C. leri nasıl çektiniz hocam tcler görsel olarak geldiği için toplu alamıyorum.

E-okuldan T.C. leri nasıl çektiniz hocam tcler görsel olarak geldiği için toplu alamıyorum.

Teşekkürler emeğine sağlık. Eba şifresi gelirse toplu listeyi nasıl alırız artık orasınıda o zaman düşünecez

ilksms
Geri