sonuçlar bu sene yüksek ihtimal eba kişisel şifreleri ile olacak o yüzden eğer e-okul arka planında bir rapor konulmazsa toplu sonuç alınması biraz zor

Bursluluk için şöyle yaptım başvuru yapan öğrencilerin hepsine şifre verdim ve tüm şifreyi aynı şekilde yaptım sonra girip bursluluk sonuçlarını çağırdım başarılı olduk ama şu an aşağıda ki sayfaya giriş yapılmıyor eba şifresiyle şifre tc yanlış hatası veriyor
bu sene sonuçlar EBA girişi yapılarak alınacak bakalım durum nasıl olacak.
Nasıl yaptınız hocam yaptığınız çalışmanın kaynak kodu varsa veya bir uygulaması varsa paylaşabilir misiniz genelden değil de mümkünse özelden paylaşırsanız çok sevinirimBursluluk için şöyle yaptım başvuru yapan öğrencilerin hepsine şifre verdim ve tüm şifreyi aynı şekilde yaptım sonra girip bursluluk sonuçlarını çağırdım başarılı olduk ama şu an aşağıda ki sayfaya giriş yapılmıyor eba şifresiyle şifre tc yanlış hatası veriyor
Giriş Yap
sso.eba.gov.tr
Nasıl yaptınız hocam yaptığınız çalışmanın kaynak kodu varsa veya bir uygulaması varsa paylaşabilir misiniz genelden değil de mümkünse özelden paylaşırsanız çok sevinirim
E-okuldan T.C. leri nasıl çektiniz hocam tcler görsel olarak geldiği için toplu alamıyorum.
Bugün işinize yaramaz belki ama ileriye dönük lazım olacaktır. Ekteki cilt no al.zip dosyasını indirin. Ortaokul veya Lise excel dosyasını açın.doğum tarihlerini nasıl çekiyoruz. 400 öğrencim var